Sunday, January 11, 2009

tolong tolongggg :D

korang, tetiba aku jadik kagum ngan org y berani bsuara + sound org y die xsuka. hehe. tetiba rase bagus nya kalo ade keberanian mcm tuuu.. huhu. aku ni, bukan berani nk marah org dpn2. kang aku jugak y menangis. hahaha. ape la. marah org pastu sndiri menanges. hehehe.

oleh sbb itu aku kagum ngan org y berani ni. mcm kakak aku. beliau sgt berani wooo mlaser kat org y mulut jahat balik. wahh kagum2. haih nape la keberanian tu x turun kat aku ek? boleh la aku mengsound org y sakitkan hati aku dpn2.. huhuhu.

xde lah. mmg perangai terrrrrrlalu berani ni xbagus sbb kdg2 org pon jadik takut ngan kte. tp aku rase sesekali perlu jugaaaaaa sbb smp bile kte nk biar diri dtindas dan dmain2kan sesuka hati jek kan? tul x? sape2 leh kasi idea cemane nak jadik berani?

haih kdg2 nak jadik mcm dania dlm awan dania y selamba badak die jek sound minah blagak dlm class latihan pramugari tu. hehehe.

7 comments:

pestisid said...

aku adelah kategori ini.
sila kagum cepat2.

pandangdenganmatahati said...

a'aaaaaaaaa aku mmg kagum ngan ko bab ni uh uh

sila amek aku jadik anak murid tuk guru lisa! :D

Amie Fadli said...

WAHAHAHAHAHHA AKU LA KAKAK MUNI YANG MUNI MAKSUDKAN!! WAHAHAHAHAH STUDENT AKU MEMANG SGT TAKUT NGAN AKU!! WAHAHAHA SETAKAT NIE KETE AKU X PENAH LAGIK DICALARKAN OLEH SESIAPAPUN! WAHAHAHAH! AKU JUGAK ADALAH PEMBULI JALAN RAYA! WAHAHAHAHAHA WAHAHAHAHAHAHAH WAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!

pandangdenganmatahati said...

hahahaha
ko ni mmg hampehhhhhh! mmg malang sape2 jadi student ko.. wakakakakaka

rosealley said...

kalo ko xberani, aku lagiiii la xberani,huhuh, kadang2 berani tu perlu untuk pertahan kan hak kita kan, tapi bertempat la n kalo bole aku pun xnak gak orang takut2 ngan aku, tapi mmg teringin gak nak jd berani lebih sket, haha, pening x ayat aku;p

pandangdenganmatahati said...

2 la kan ros.. tingin nk berani haihhhssshhhh xtau la bile bleh jadi berani.. wuwuwu

Amie Fadli said...

WAHAHAHAHAH WAHAHAHAHAHA WAHAHAHAHAH AKU LA PEMPUAN PALING BERANI !!!!!!!!! WAHAHAHAH WAHAHAHAHAAH ADA BRAAAANNNNN?????