Wednesday, January 28, 2009

tiga


isnin 26hb12009

hehe. kalo smalam tu aku balik kg, ari isnin plak ptg tu g taman rekreasi keponggggg (ni aku suke suki kasi name ni tau hahah) eh kejap. nak cari kat cik gugel ape name taman tu :p

oooo name tmpt tu taman metropolitan kepongggg~~ hehe. so smalam, aku, c nenek dan c along pegi ke taman metropolitan kepong utk berjogging. hee. sebenanye along mmg tetiap minggu g jogging situ tp aku xpenah ikut :p alasan :- malas berlari. hahahah. ktorg dlu2 mmg salu p situ ngan mak ngan ayah tp smalam mak ngan ayah x ikut lak. hehe.

tapi kan~~ aku kumbah2 almari xjumpe plak suar trek. hahaha. nmpk sgt la mmg bukan jenis manusia y rajin bsenam. kuikuikui. xpe xpe nnt nk beli ngan trek shoes skali hee. atenya~~ kami kan skang udah rajin menyihatkan diri. hehehe. so xdpt la aku ikut jogging. jadi photographer sudaaah. ;p

the joggerrrr :p posing b4 stat joging itu wajib yaa kwn2 hehe

luas tauuu tasik ni.. ni snap sbahagian sahaja huhu

peserta jog for life sudah tiba d garisan penamat :p

yeahh itu mereka dgn aksi.. errr hehehe

yehaaa ^^ cik tgkp gamba pon nak pose jugak :p

bangggg! c nenek d tembak oleh alonggg :D

ade sape2 nak beli layang2? ade bentuk doraemon, keropi, gajah.. hahaha 12 hengget jek 1 :p

aksi poyo~ :p

aksi ni salunya d lakukan oleh pasangan bcinta sahaja.. tapi kenapakah kami buat aksi ini?? hahaha xdpt dkenal pasti :p kuikui

taraaa.. teknik tngkpan gamba makro (yeke long? ko ni memandai jek hahaha)

hehe hasil pcubaan ku :p

kamu yg bawaku terbang~~~ (lagu fabulous cat :p)

ni level xpedulik org pdg2 dh ni weyyy buat aksi mcm ni.. hahaha

ade sape2 bminat nak amik aku jadik model x? hahahaha

ini pose ktorg sambil ckp "TERIMA KASIH H********!!"
wakakakaka :'D

sesudah itu.. kami pun pulang ke rumah. hehehe. jom la korg g jogging kat situ. besh wooo. kalo korang xmo joging pon, ade bas tauuu bas mini mcm kat zoo y style tiada dinding tu. leh bwk korg round2 1 tasik. hehe. sini mmg meriah la ngan org main layang2. sape2 y xtau cemane nk g tu.. senang jek. lalu MRR2 arah ke kepong. confirm nmpk punye la layang2 terbang tinggi. huhu.

wah ni patut kepong kasi komisen kat aku ni sbb tolong promote :p hehe. korg punye cuti cemane? besh x? :p okay~~ itu sahajaaaaa.. tataaaaa (^-^)/

7 comments:

One said...

sj nak tanya... ada gambar jogging yg kuar peluh x? dr pic2 tu (nampak bedak follow-me still kat muka) mcm ente2 suma g main lyg2 jek :p

p/s: anyway... congrats sbb pandai spend ur long holiday dgn bergambar... opss... beriadah :)

pandangdenganmatahati said...

woo marah cik along ngan cik intan nnt. dorg joging ar. biase la pompuan~ wlpn peluh tp kami pandai cover muahahaha

eloooooooo...? bedak follow me? iyewwwww

dd dudu said...

aku paling suke gamba yg caption nyee --> hehe hasil pcubaan ku :p

selalu tgk dr tepi jalan jek taman ni yg penuh org main layang2, tingin gak masukk :)

pandangdenganmatahati said...

alaa nape gamba y tu? xsuka kah gamba y caption nya "ade sape2 bminat nak amik aku jadik model x? hahahaha"

ngehngehngeh. jom jom jom nnt kte g same2. dkt jek lps dr bulatan bt caves tu jek. hehe

Amie Fadli said...

eiii x sayang mulut aaa kawan ko si sepul nie! nak kene calar nih kete dia tuh....

goasop said...

wahh!! lawa la gambar bawaku terbang tu. ehe

pandangdenganmatahati said...

Amie Fadli
hahaha jomm g calarkan gen2 ksayangan die tuh :p

goasop
ala~~ ckp la gamba y "ade sape2 bminat nak amik aku jadik model x? hahahaha" tu cantiiikkkkk
hehehehe panggggg diri sndiri~