Thursday, January 29, 2009

apa yang penting?? kerjasama!!


ape yang penting?? KERJASAMA!! ape yang penting?? KERJASAMA!!

wonderpets wonderpets kami datanggggg
membantu anak haiwan yang kesusahan
kami tak besarrr dan kami x kuat
bila bekerjasama suma jadi mudaahhh~~

yeayyyyyy wonderpets!! :'D



hahaha.skg aku tgh gile ngan lagu wonderpets tu hehe. bsusah payah donlod lagi hehehe. tp xmo ceta tu.. nak ceta psl aku baru lps tgk ceta rona roni makaroni kat astro ria :p mmg skang ni ceta tu ngan ceta kumilikmu ngan kasanova XXL menjadi ceta y kutunggu2 ah setiap minggu. suke sgt! xcukup ngan td, nnt sabtu pagi pkl 10 nak tgk ulangan rona roni makaroni tu skali lagi. hahaha.



haish ensem plak c roni aku tgk td time die tergagap2 nak bgtau c rona (i loikeeeee :p) sesuatu. last2 kna sergah ngan adik die c jess trus roni ckp die nak ajak rona kawen.


ohhh~ yes yes yes!! hehe. aku plak y lebih2 ske. hehe. bagus la die dh clash ngan c gia tu (pelakon baru). nyampah gile time c gia tu sound rona spy jgn kaco bf die. eee cam bagus jek. hoh. pdn muka dh clash.

ah xsabar tgu minggu dpn!

p/s: poster aku amek dr budiey.com. die pesannnnn suh tepek kat blog utk support produk buatan malaysia hehehe.

2 comments:

Firdzah said...

ye.. betol.. kerjasama sgt penting untuk membuat makaroni goreng kicap yg sedap... (tak tgk cite ni)..so tak ley comment lebih2..heehe..muni sgt emo bile tgk cite rupenyer..

Amie Fadli said...

erk....cuing....aku x layan aa citer2 yg ko sebut tuh....