Tuesday, January 13, 2009

montot ku dlanggar.. aduh!


slamat pagi korang (^O^)/ harus semangat2 eh hari ni.. sbb dh nak tgh bulan yeay! hehehe

weiii smalam kan, himawariku d sondol oleh motor kapcai dr blkg. dlm ujan. dlm jam. wuwuwuuuuuu (T_T). hamphessss punye motor kapcai. siap ar. aku tau no plat ko! cewaahhh. hehe. ala calar sket jek. aku ni baik hati lagi la. aku smpt salin no plat moto tu sbb xkan la dlm ujan2 jam2 tuh, aku nk buat drama plak kot~ turun dr keta marah2 motor tu. ish ish. so aku cooooool jek smalam, salin no plat tu, kalo teruk, p report polis la pe lagi kan.. tp ok laaaa calar aja~

seeeeeee i sgt baik tau! lps kna langgar tu aku call la en rr. beliau bleh plak tanye soalan "abes awk nanges ke ni?" uwaaaaaaa drpd xmo nanges trus2 rs nak nanges.aku bukan bole org tanye soalan2 camtu huhuhu. tp smalam ok la, x nanges cume gigil2 bdn sket jek sbb tkejut. kuat jugak die lentung keta aku smp mati enjin wooo hohohoho.

nnnnnnnnn td nak snap gamba sbb smp rumah smalam dh gelap kan, xnampak calar. tp time aku sudah ready dgn hp nya tetiba pakcik parking dtg. beliau sempat mberikan kate2 hikmah.
"aiyaaa xpaaa xpaaa ini sikit sajaaaa~ bwk keleta dlm KL mmg macam ini maaaa~ lu jaga baik2 pon olang langgar belakang lu xdapat buat apa2 juga lorrrrr~" sob sob.. mekacih pakcik parking kerana mberi kate2 semangat (T_T)

sbb pakcik tu dh tegur trus xjadi aku nk snap gambar.. haha.. so nnt2 aje la tepek gambar calar itewwwww.. hehehe..

ok korang~~ nak g brekfast.. i like to shake it shake it~ :p daaaa

5 comments:

Amie Fadli said...

eleh....ko eksiden ke? ko yg kene langgar ke? cehh kalau ko dilanggar atau ko melanggar x der apa maknapun nyah! ko kan penakut! kalau ako jadik ko huh! conpim aku turun dr kete aku g belasah moto tuh sebab lentung montot aku! dah la montot aku mahal!!!! montok pulak tuh!!! tinggi tau maintenance montot aku!!! huh!!!! nie semua sebab hati ko kecik la nie.... siap gigil gigil pulak!!!! cissss!!!!!!!

pandangdenganmatahati said...

wakakakaka
ko niiiiii
sakit perut aku gelak bace komen ko :'D

alaaa calar sket jek..kecoh la luuu :p

Amie Fadli said...

lu la kecoh!! sikit2 nak nangis...sikit2 nak gigil2....

pandangdenganmatahati said...

cisssssssss

dd dudu said...

cheesee cakeeeee
ermm tah2 penunggang moto yg same ngan yg langgar side mirror ciare hari tu ;p