Friday, January 23, 2009

heppi chinese new year cik boss! ;D


wow kosong gile ofisku ni sebbaik saje aku pulang dr lunch. huhu. sebabnye, sume chinese bole pulang awl arini. sempena thn baru cina kan. ala~ time raya y melayu pon dpt half day gak. time deepavali, y india plak dpt half day. see~~ bagus kan comp aku ni. tiade mslh pkauman langsung wlpn ia comp cina. hehehe.

tadi kan, aku lunch bsame2 dgn emakku ^^ d kantin HKL jek haha. sbb mak ade appointment doktor satgi. sebenanye appmnt pagi, tp sbb mak aku ade meeting pg td, die pon suka suki jek nk dtg petang. hahaha. mmg kagum la ngan mak aku ni. rock jek hehe. kalo aku, mesti dh skema2 nak jugak dtg pagi wlpn tau, dtg pg pon akhirnya dpt jmp doktor dah nak2 tgh hari gitu. huhu. katenyaa hosp kerajaan~ ramai gile orang tau. hoho.

memahami btl kan aku psl hosp kerajaan ni? :'D yela~ aku bkerja membuat system2 utk mereka jugaaaa hehehe. oh ya, tadi mase on da way balik, jalan sorg2 kan.. nk nmpk cool sms jalan sorg2, aku pon snap la gambar. hehehe. (ape kaitan cool dgn snap gamba? kuikuikui)

ni terowong pjalan kaki nk p kantin hosp hehe

takut x???? hush mmg bangunan lame HKL ni.
mcm2 ceta dh dgr hi hi hi hi hi (bunyi ngilai :p)

ni institut urologi & nefrologi.. ala pnyakit2 y bkaitan ngan saraf tu
(yeke? memandai jek aku hahaha)

hoh ni nak tnjk kan betapa jammm nya jalan pahang menuju ke bulatan pahang.
dh tgh2 ari masih lg jam. KL ooo KL.. sigh

okeii dh smp d luar ofisku. burok kan? muahaha.
ofisku pon bangunan lama mcm HKL jugak huhu.

eh tetiba muka ku sgt lain hahaha tkejut xxxxxx? :p

haha. itu gamba lame. 2 thn lps :p xla lame sgt tp time ni bulan 11 2007. bulan ke2 keja kat sini hehe. skg sudah masuk 1 tahun 4 bulan lor.. huhu. eee tgk pakcik wan tu pandang muka aku mcm xpuas hati jek kan. ala mase ni baru sebulan kenal. aku rase die nk sound aku y xabes2 tunjuk peace mase amek gamba. muahaha. yela mase ni masing2 xtunjuk taring lagi. so die simpan dlm hati je la part nak sound aku tu. hehehe.

okay~ abes ceta psl ofis sudah. hehe. tapiiii errr baru kejap td bos aku lalu. laaaaa kan die bole balik awl.. tp nape die xbalik lg? aduhhh musnah harapan ku nk bfoya2 d waktu2 keemasan mcm gini d mane sume bos2 dan org2 besar xdek. hehehe. jahat x? :p

heppi chinese new year cik boss! ;D

6 comments:

ciarexoxo (^_^)v said...

byknyee lelaki kat situ..bleh cooci matee ;) wahhh kegatalanku suda dtg..larikkk :'D

pandangdenganmatahati said...

hoh? xyah la rase gitu ciare. sume expired sudah. wakakaka :D

whooz said...

ape ko auta ni muni..nefro & uro tu bab2 buah pinggang dan salur kencing semua tuh

selamat bercuti!

:D

pandangdenganmatahati said...

hahahhaha

kan dh kena tegur ngan rakan sekerja :p

alaaa xbuat system utk nefro.. xtauu :p (alasan smata2)

goasop said...

kak murni, plastik kerusi tu da buka ke skrg? ehe

pandangdenganmatahati said...

hahahah :'D

sudah sudah :p kuikui