Thursday, January 29, 2009

hari ke tiga terakhir bulan 1 tahun 2009


adoiyaiii
aku masih mood blur2 jek dtg keja ni. tula. cuti lame sgt. hehe. ni nk buat keja pon pening2 gak ni. aishh rase kepala mcm masuk angin la. huhu. mesti sbb malam td selimut x tutup kaki hukhuk.

dah 2 malam aku tdo sorg2 kat rumah. mmg saspens. mak ayah aku p perlis. tp insyaAllah malam ni mereka akn smp ke rumah balik. amin.. em dh 2 malam gak la aku tdo ats sofa dpn tv. haha. bukan ape, aku takut la nk tdo kat bilik aku kat atas. rase cam xsecure jek sbb xtau ape y blaku kat bwh kan. huhu. lgpun aku tdo kat sofa tu bole la pandang kejap2 kat skrin cctv tgk kot2 la ade org kat luar kan. haaa. rumah aku ade cctv. sape berani rompak, meh sini aku libas ngan parang! hahaha.

hehe sebenanye smalam aku udah type entry psl aku tdo rumah sorg2 tp mcm takut la plak kalo prompak bace blog aku ni pastu die plan buat sumting ke kan.. so aku delete sudah entry tu. hahaha.apekah aku ni? :p

neway, smalam aku bkesempatan melawat ayahnya dd. hmmm kondisi ayahnya mase aku smp2 tu tgh tdo. tp pastu ayah die terbangun. pastu dd ckp kat ayah die.

"ayah, batu caves smp"

hehe. ayah dd kenal aku ngan nama budak batu caves (T_T). :p tp xpe.. comel jek nk ingt kwujudan aku y mane 1 ngan kasi name batu caves kan. haha. em sebenanye aku ade sedikit bgenang2 air mate tgk tangan ayah nya .. em kulit die mmg nipis la. baru aku fhm y dd kate even bucu kertas kalo kna kat tgn ayah nya pon dh bole buat tangannya berdarah. ape2 pun, aku harap dd dan ma dan family die sume tabah menjaga ayah nya. insyaAllah. amin.


6 comments:

Anonymous said...

semoga dd tabah menjaga ayah nya... ok la batu caves.... babaiii

pandangdenganmatahati said...

uiks cik anon.. sapakah kamu? sila lapor diri cepat!!!! :p

goasop said...

semoga ayah dd cepat sembuh. lagik2 dgn kedatangan batu caves. haha. =P

sweet la pulak dikenali ng nama tmpt tgl~

pandangdenganmatahati said...

hehehe. same2 kte doakan eh...ye machang :p kuikuikui

dd dudu said...

muniii kat opis aku ni tgh senyap2 tauu... sume org wat hal sendiri.. sekali aku tergelak bace ayat ko yg satu ni --> "ayah, batu caves smp"

huhu lucu...

muniii walaupun dah ckp smlm, tp nak ckp lg, thanx yaa melawat semalam dan bawak makanan, terharu sgt n hargai sgt, mmuahhhxxxxxx

pandangdenganmatahati said...

muahhhhhh jugak hehe
dd, suke la kak rachel tu. nnt kem salam sama die ya hehe