Thursday, January 22, 2009

ensem kan? :p

ba ba cakkkkk!! hehehe

*sila abaikan pmandangan bekground :p*

ensem kan? :D

kasi close up sketttt :D

kemudiannn~~~~~

taraaaaa... :D

wahhh dah mcm pusat gimnastik dh rumah ku .. hahahaha

hehe. sebenanye, beli basikal d atas, dpt pecume bola dan stand (xtau name :p) spt d bwh.. hehehe. semangat gile hokeyyyy smp2 rumah tadi.. trus kasi test run 30minit terus! x warm up x salin baju.. wahahah trus melompat ngan baju keja skali tuuu ngehngehngeh

besh la encik basikal ni.. sbb ade pnyandar d blakang. so ngayuh sambil bsandar xla penat sgt kan? pastuu ia x mcm basikal y kat gym tu.. biase nya y kat gym spesis y tinggi2. salu jek cpt penat sbb kaki xsampai (T_T) so y ni, die rendah jek. fun fun jek ngayuh sambil layan spa Q. hehehehe.

weii korang..aku hrp benda ni dpt membantu aku spy berjaya mengamalkan cara hidup y sehat. hehe. dah lame gile x exercise tauu.. sbb tu badan mcm er... xmo ckp :p tp bukan bdn jek y mcm errr tu.. salu jek rase cepat penat. mengah. huhu. baru naik tangga ofis tingkat 2 dh lemah mcm baru lps maraton wakaka.

yela.. dh dok dpn pc jek ari2 kan.mane nak aktif. makanye~~~ dgn ade nya encik basikal y ensem ini dan cik bola yg gedik ini :p sy berharap sy berjaya mengamalkan cara hidup y sehat.. yoshhh!!

wah semangat betul~~ hrp2 x la tahan utk seminggu jek kan? hihihi
eh nnt aku nk suh adik aku amek gamba aku tgh ngayuh en basikal ni la.. tungguuuuu~~ huahuahua

nenekkkk~~ cpt la balik rumah... wat gimrama same2 muahahahaha :p

oh ya.. bukan aku sorg y beli basikal ni. pnyumbang share utama mesti la mak dan ayah. aku pnyumbang share terkecik jekkk.. kalo korg nk beli, harga nya 1100, dkt kedai fitness carrefour w.maju. hehe. beli la korang~~ leh kte lumba basikal :p *teeeeeett :D*


18 comments:

rosealley said...

1100??err, memang kopak la duit aku, huhu, berusehe muni berusehe, bermusuh dengan segala lemak2 xperlu, haha, ucapan tu untuk aku jugaak;p

pandangdenganmatahati said...

yaa! same2 katekan tidak pade lemak tepu y dah jadik daging dah ni

kuikui :p

goasop said...

wah kak murni. pasni boleh la berblogging smbil berbasikal. ehe

whooz said...

gym ni open utk public tak?

pandangdenganmatahati said...

goasop
gud idea ije.. hehehe

whooz
gym ni open to family members sahaja. hahaaha. dtg la rumah :p sila sila :D

ciarexoxo (^_^)v said...

muniii..nk jgk..ko jd pnyumbang terbeso aku bleh? :D

pandangdenganmatahati said...

bole~~~ bole~~~~


bole blah! hekhekhek :p
ciare, mintak la sbg hantaran dr tunang ko hahahaha

IdzaRis said...

lepas cuti raya cina,akan ku terjah kedai fitness C4 tu..

inTan aDek Si Muni said...

hehehe.... tggu k kepulangan adek mu ini... hahha.. ak pon rse cm tak sabar nk naek basikal tu.. exciteddd... weee~~~ ak tak kire,cuti 4 ari ak balik ak nk conquer... yezza~!

Amie Fadli said...

ooo mcm nie rupanya besikal nih....ok jugak....tapi aku tetap jugak nak jogging kat kepong tuh...intann adikkuuuu jom g ikut akak mu g jogginggg ahad nihhhhh!!!! kakak ko si cuing nie memang spesis malas nak berlarik...larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

pandangdenganmatahati said...

IdzaRis
uiks baik b4 CNY. mane tau sempena CNY ni, ade diskaun baekkk punye.. hehehe

intan
haaa excited kannnn ? wei aku dh cop ha.. 6.30 smp 7 ptg setiap hari ngehngeh

along
haaa bagus2 ko g angkut intan ni. bole aku kongker sorg2 kuikuikui. ya aku mmg malas blariiii sebab... aku rs mcm ade gempa bumi blaku jek kalo aku blari.. hahaha

pestisid said...

aku nak beli yang takasima tu kalau naik die gegar2.siyes aku dh try, pastu bile gegar2 tu terus gatal2 badan aku esp paha. sbb, kalau ko jogging/ exercise, bila gatal2 kat tmpt2 ada lemak, maknanya kalori tgh terbakar.aku kalo jogging baru je sminit, terus ke gatal2 paha aku.

aku mmg suka gila alat tu, kale pink. harga die mahal la, 2800.tu yang tak beli2. hikhik incik edy kate, nnt dah kawin die nak belikan. tapi kawinnye bile??? mcm lambat lagi je aku nak naik atas alat pink tu.

pandangdenganmatahati said...

ooo y mcm naik kuda tu eh? hoho
mcm besh benda tu tp agak burok kalo aku y besar ini naik sambil gegar2

wahahahha :'D

haaa ko mintak nnt sbg hadiah hantaran :p

Amie Fadli said...

to cuing.... ooooOOooo patutla selama nie aku asyik dengar macam ada gempa bumi jerkkkkkk kat area2 umah .... rupa2nya ko penyebab berlakunya gempa bumiii....

pandangdenganmatahati said...

cis cis cissssss

tu anak cik nawal la y lari gegar2 tu
wakakaka jahat x aku ? :p

Anonymous said...

keluarga muni yg bertambah sihat dan kuat...
ahahaha...

fndrocka said...

apasala harga sampai ribu raban ni...basikal bmx baru 400 ..siap ble bw jln2 cari mkn lagik.

pandangdenganmatahati said...

sbb udara dlm rumah lagi sehat dr luar? leh time x alasan ni? hehehe

p/s: ade org dlm rumah ni xreti kayuh basikal.. tu pasal la hee