Sunday, January 18, 2009

black canyon @ JJ AU


nak ceta psl makanan lagi.. hehe.. adakah aku patut bukak 1 blog khas utk makanan? hehehe..



smalam kami (sy n rizal) mengexplore JJ AU lagi.. kali ni kami terjah BLACK CANYON pulaaaak.. hehe. Black Canyon ni btl2 belakang Sakura Kristal y hari tu sy belanja beliau smpena dpt bonus. nnnnn bsebelahan dgn Wendy (mcm McD jugak tp die adalah Wendy hehe)

dr haritu lagi dh tertarik nak makan sini. mmg cantik la environment kedai tuh. dgn bau coffee lagi... perghhh.. (ya pae, aku mmg suka coffee sjak dr dlu lagi b4 kenal ngan rizal lagi :p jgn nak kate aku sudah jadik org tua ya sbb ko baru tau aku suka coffee hehe)


mule2 ingt kan Black Canyon ni adalah specialized in western jek tp rupa2nya tidaaakkkk.. ade jugak nasi dan lauk pauk mcm masak lemak :]' masak cili padi :]' tomyam :]' dannn sayur campur hehe. tp xde la hidang mcm kat kedai2 nasi biase tu.. kna order la hee.

smalam sy amek set nasi putih bsama mini tomyam, ayam black pepper dan sayur campur. tomyam die.. perghhhh pedas cukup.. masam cukup.. manis cukup.. wow meleleh ayak liur ku hehe.

mini tomyam .. knp mini??? sbb bekasnya y kecik.. hehe

set ni dtg skali ngan ice lemon tea y lemon die mmggggggg terase wuhuhuhu.. sedap ar..

ni coffee rizal punye. comei laaa die dtg ngan biskut y kecik2 btnk huruf2 tuuu dan chinese tea. tp xmintak pon. mmg style dorg camni kot. ade extra biskut n chinese tea plak. hoho

ni la set nasi sy. rizal order nasi goreng ikan masin. fuhhh layan jugak ns goreng ikan masin die. tedapppppp. heheeee.

seimbang x set y sy order tu? seimbang xxxxxx? ade nasi ade sayur ade ayam. hehehe. koranggg kalo korg singgah JJ AU mmg sy promote la korg makan kat sini. harga die xla mahal. nmpk mcm kedai y mahal tp x.

pastu servis die pon mmg bagus. ade la 2 kali playan die dtg tanye, OK x makanan ni? OK x makanan ni? agak2 kalo sy saje jwb x OK die nak p masak y lain x? hehehe. pastuuu order pon cepat jek sampai.

ah mmg jatuh hati la kat Black Canyon ni. rase2 mcm dh jmp tempat makan feveret jek. hehe. soo, pelagi? g la terjah Black Canyon kat JJ AU ni. zaSSSSSSSSSSS :D

p/s: seyes besh tmpt ni. sbb tu promote gile2 :p tp xtau la time korg pegi layanan die + masakan die dah xbesh plak hehehe.


5 comments:

dd dudu said...

hihihi comelnyee ade biskut kecik huruf2 :D

rosealley said...

memang comel pun, hehe, interested interested tapi nape kat au, kat jusco equine ke jusco balakong ke xde lak, huhuh

pandangdenganmatahati said...

hehehe.. korg, pe lagi :p p lah try :D

Amie Fadli said...

asyik makan jerk....

circleinspoon said...

ah...ada rumput dalam air tuh