Friday, January 9, 2009

aku bosan argh!


oh aku tersangat la bosannya hari ini d ofis .. huwah! dr pagi nak siapkan user manual tp xsiap2 pon kuikui. dh namanye buat user manual confirm la tkedek2 aku ngatur ayat. ah lantak lah. user manual balik umah pon leh buat. hikhik.

len la buat coding btulkan error ke.. baru la syok sket time sorg2 d tgh ari jumaat ni xturun lunch plak tu hehe. oh bukan diet ye xturun lunch kwn2 cume mmg malas bangat nk turun. asek mengintai jam jek ni lagi bape jam nak balik haha. nak2 plak lps bukak blog dudut die dah bole balik ke rumah dh. bos die kasi balik huhu.

haih bosan bosan bosan. aku ade benda lain nk update tp kabel xbwk pulok. huhu. xdpt nk uplod pic. oh bosannyaaaaaaaaaaa....!!!

heh meh tgk ni aku curik gamba ni dr blog dd..


y baju oren tu pae, y nyelit2 tu dd.. ala mcm la korg xkenal. dd kan dah jadi blogger artis ala2 kak vp gitewww hakhakhak :p kalo korg nk tau.. name2 spt mumu dudu pupu lulu kuku cucu atutu huhu juju .. haaaa sume tu.. c pae ni la punye idea.. thn lps lah tetiba dd msj bgtau pae sudah tuka nama ktorg jadi name sebegitu ces ces ces.. nameku sedap2 jadi mumu plak. mcm momok jek. (T_T) wuwu.


sejak dua menjak ni mmg bderet lah name baru y aku dpt. mule2 pae pgl aku mumuku pastu jadi mumu. pastu bile aku masuk keja kat sini, dpt name baru lagi. cik mun. mun-e (slps wall-e kuar) haishh mcm2 la. ade gak panggil aku moon. adekah krn aku kembang spt bulan? atau muke ku bkawah mcm bulan? ples tell me ples tell me yyyyyyy???? yyyy mooonnnnnn??? yyy???? hehe emo plak :p

skg ni kat shoutbox plak aku gune name sehelai murni. hahaha. ni sume gara2 ja stat dgn seketul ja. so aku pon pilih la sehelai murni. keke. tapi dlm bnyk2 name panggilan y org bagi aku plg suke mun-e hehehe. mun-e cam comei cam same comei ngan wall-e :p kuikui.

oh c pupu mase time jumpe haritu tetiba semangat waja plak nak sambut anniversary selepas stahun p bukit cerakah. haishhhh sengal pon ade nk sambut ulang tahun ktorg p bukit cerakah. hahaha. adoiii adik muni malas la kak pae.. bole x adik muni bagi alasan bosan d pejabat utk tidak pegi ke bukit cerakah? panggggg! kena lempang ngan pae.. hahaha


from left atutu, pupu, mumu, dudu

ni la gamba last year kat sane. dlm rumah 4 musim kat bukit ceraka
h. bulan 1 adelah winter. sejuk wooo. tp malangnye bukan salji. ais jek. hahaha. eee cam cepat jek setahun sudah berlalu kan? huhu

weyyyyyyy lps aku menaip ni lagi 3 jam nak balik weiii. arghhhh cpt la 5.30!! sgt lebam sudah duduk d ofis ini. huhuhu.

kasihan korg kena bace entry y bosan ni hakhak. tu la sape suh bace? ngeh ngeh :p

2 comments:

rosealley said...

err, betul ke malas nak turun lunch??hak hak

atutu??haha, klaka okk

dd dudu said...

***************************
kalo korg nk tau.. name2 spt mumu dudu pupu lulu kuku cucu atutu huhu juju ..
**************************

haa ahhh nii sume pae pupu nye keje hahhahaha tp aku suke bangett dehh name dudu hik hik

tingat dulu gelak giler ngn nama keri = kuku hahhaah
ateh = tutu lawakkkkk

wehh aku xsaba laa nak g bukt cerakah balik, nak main beskalll yeayyyyyyy

xsabaaaaaaaaa
arghh nak pakai tali ikat kat tangan muni tarik muniii
yeahh tarikkkkkkkkk

p/s---> munii nak termuntah kahak aku bace ko tulis blog aku ala2 artis gtewww, maneee deeeee =n puk puk