Tuesday, January 27, 2009

1 n 2, 2 n 3, 3 n 1, 1 n 2, i luv uuuuuu :D


ahad 25hb12009

aku ngan mak ngan nenek ngan angah ngan aqil balik kampung belah mak.. kat negeri 9 :D
eh FYI, nenek y aku sebut td tu, adalah adik aku c intan. saje suke2 panggil die nenek.. sbb PERANGAI DIE MMG MCM NENEK PON!! wakakaka p/s: aku mmg kakak y kijammmm muahahah (gelak jahatsssss :D)

the driver ;p

tukang betul channel radio + sediakan duit tol :'D

the penumpangsssss : y kecik tu mangse minum milo lps tu muntah tgh jalan wakaka

menuju ke destinasi ye yeahhhhh~~ :p err ni pekan ape eh.. alamak x igt la pu~

pegi ke kebun bersama cik milah,
pegi dengan basikal en ajak,
singgah sebentar d kuala pilah,
untuk membeli cendol dan rojak :p

yeayy dh sampai kampung sudahh (^-^)/

cik cekodok untuk minum petang.. cedapnyaaa :]''

cik durian utk dbawa pulangg ^^ dh slamat jadi pengat durian pon.. kuikui
ini bukan sebarang durian tauuu~~ ini durian kampung kepis baru tauu kuikuikui

anak kambeng patah kaki~~ anak kambeng pandai menari~~ penah dgr lagu ni x?? hahaha lagu zaman skolah rendah dlu :p hehe

haa ni aktiviti spjg mase kalo time balik kg.. tgk tv la pe lagi :D haha

eh ni ceta lame tuuu tajuk die kuarga 99 ke.. alaaa y ade dialog die mcm
"1 and 2.. 2 and 3.. 3 and 1.. 1 and 2.. i love uuuuuuu"
hahaha part salih yaakob ajar pompuan(xtau name plakon tu :p) tu mnyanyi gune piano hehe
pastu ade dialog ni
"kan jenet kannnn kannnn kannnnnnnn"

hahaha ni mmg ceta zaman aku skolah rendah dlu. hehe. besh besh layan ceta lame2 kat tv3 ptg2 ahad kat kampung ^^ huwahhh bahagia rasenyaaaa~~ tp xdpt tgk smp abes.. sudah 4 suku, kami pon bertolak pulang semula ke KL ^^.. hehe balik sehari jek.. tp balik kejap pon dh rase puassssssss.. ;).

sekian, jumpe lagi... taaaaaa (^-^)/

5 comments:

goasop said...

durian? apakah musim durian skrg ni? bestnya pulut durian!!

pandangdenganmatahati said...

a'aaa tp xtau la ikut negeri ke x. tp n9 mmg tgh musim skg ni. hehe

pandangdenganmatahati said...

eh pengat durian tu makan cicah ngan roti.. perghhh :]''

inTan aDek Si Muni(mumuu) said...

eiiii..sesuke je capub name ak kt blog ko.. pukkkk

rosealley said...

weh, aku suke citer 2, alaa, terlepas laak