Tuesday, December 16, 2008

kames ni annual dinner ofisku


ari yang cerah tapi x panas ^^

hehe
hari ni rase flow idupku mcm nyamaaan jek.
ceria jek...
umpama hari cerah tp xpanas
ceria bangat hehe


ini mr.D cik huzz :p


eh AMARAN KERAS!!
ENTRY INI DILARANG BACA UNTUK ORANG YANG TIDAK SUKA BERJIWANG!!

hehehe

td rizal ngadu kat aku die sgt stress
sbb bnyk sgt pending task
pastu ngan user push2 lagi
ngan phone call sume2 tu laaaa.. hee

so time2 ni la nk tunjuk kprihatinan ku sbg "girlfie" (euw) y memahami dan mberi sokongan padu kan.. :p
tetiba jek dtg idea gilerrrr hahah
nak hiburkan die dgn mnyanyi tapiiiiiii.. aaaaa maluuuuu :">
aku sedar suare ku teramatlah x sedapnye huhu
sbb aritu kan, aku memaksa die nyanyi lagu utk aku hehehe
lagu "lelaki ini-anuar zain" kuang kuang
amat mengejutkan sbb sora die besh gileeeeeeee! cair beb!
hehe
pastu time tu die mintak aku plak nyanyi tp mestila aku xnaaaaaaaakkk :p
kire nya aku amek kputusan nak nyanyi td tu sbg nak seri la 1-1 hehe

ooooohhh sebbaik en.RR suka dan gembira ha ha ha ha
pdhal aku dah debar2 jantung tunggu reaksi die dgr sora katak bobot ku huhuhu
alaaaaa aku tau suara ku xsedap tp kan org kateeeee
time time bcinta ni kentut pon bau wangiiiiii hahahaha
eleeeeee korg senyum2 tu terase la tuuuuuuu
dd ciare ros lina aku nmpk korg senyum!! ha ha ha

hihi

hehe ok lah
dah puas gedik2 sket d sini
kan dah kate... sape xsuke jiwang jgn bace :p

aaaaaaa malunye ngan rizal..
harap die xbace entry ni :p

p/s: mcm biase, tajuk mesti xde kena mengena ngan isi sbb harap2 org xminat nk bace entry jiwangzzzzzzz karatzzzzzz ni :p

15 comments:

whooz said...

wahhh hensemnye mr.D aku dlm gambar nih :D ....

ciarexoxo (^_^)v said...

mumuuu.....aku mmg tgh sengih2 pon td...aleh2 ko letak name aku dlm senarai menyengih ko????uuuhhh~~~~tekezuttt aku...hahahaha...nyway btul tu...cinta itu butaaa :'D

dd dudu said...

mumut aku tgh makan roti sambil bace entry ko, xsempat senyumm hihihi sengih dlm hati jek laa leh ;p

pandangdenganmatahati said...

*whooz
a'a ensem mr.D ko.. sbb tu aku snap gamba hehe

*ciarexoxo (^_^)v
heheeeeeee.. aku tgh sengih2 malu ni. hiksss

*dd dudu
uiks time makan xbole senyum nnt tcekik :p

Amie Fadli said...

erk... boleh x? aku tgh makan goreng cempedak...tiba2 aku rasa cmpedak nie mcm hangitt!!

pandangdenganmatahati said...

HAHAHA! pdn muka
sape suh ko bace
kan dah bagi amaran

ngeh ngeh

rosealley said...

ehhh, aku xsenyum pun xsenyum pun, hikhik

pandangdenganmatahati said...

eleeee ko control senyum
aku tauuuu :p

Luth Textile said...

kasi muah muah jer..

pandangdenganmatahati said...

hikss

seadig said...

wow XD

pandangdenganmatahati said...

erk sidek kasi komen?!!
aaaa maluuuuuuuu aaaaa maluuuuuuu

pangggggg! :p

goasop said...

wopps!! sweet nya menyanyi utk bro rizal~ ehe

pandangdenganmatahati said...

hehe
stahun sekali jek leh buat camtu :p

burt said...

bapak jiwang tahap gaban arrrghghhh tidakkkkkkkkkkkkkkk