Friday, December 12, 2008

eh bile nya nak annual dinner ni?


jom main tampal2 ;)


ini helaian resit tol + parking + resit klinik
sila tampal resit2 tsebut d dalam kertas A4. dpn blakang ya, spy jimat kertas kui
siap 1 A4! wah pandainya menampal :p
siap 2 A4.. wah kemas nya hasil tampalan :D
claim form pon dah dprint, soo boleh d bawa pegi ke cik boss utk d approve kan ;)


alkesahnya, pagi tadi sy nak claim expenses (tol + parking + medical) utk bulan 11 punye. tetapi, tetiba jek cik HR pulangkan balik resit2 sume dan suruh tampal dkt kertas A4. aiiiiikkkkk??

sudah setahun kerja d sini dan mengelaim (imbuhan meng + claim) tetiap bulan, tetiba kali ni kena tampal2 resit itu d atas A4 plak. hokhokhok. cik HR punye alasan spy cik BOS senang nk tgk tp sy rase2 kan cik HR nak senangkan keja die sebenanye.. ini keja dia laaaaaaa nape suruh ktorg plak buat??? camnie, kena kasi gaji die 0.5% lah kat sy camniiiiiii .. hehehe panggggg! kena lempang kasi sedar sket :p

xkesah pon sebenanye cume cam kelakar jek main tampal2 mcm main kolaj time pendidikan seni zaman2 skolah dlu. hihihi. lucu nya. hihi.

tp zaman skolah dlu kan, kena guna bahan2 terbuang atau pon pembalut hadiah y kalernya seplainnn jek. pastu pmbalut hadiah tu, kena koyak kecik2 dan tampal. huhu. eh wujud lagikah pmbalut hadiah y sangat plain itu??? wujud kah? wujud kah??

p/s: saje ltk tajuk y xde kena mengena ngan isi kandungan kuikui


4 comments:

whooz said...

boleh buat depan blakang eh? aku buat depan je :P ..teruknye aku membazir :D

whooz

pandangdenganmatahati said...

ayok! kena wat dpn blakang la huzz.. ptt la ketas a4 kat ofis ni cpt habissss..ko mbazir rupenyaaaa ayok report cik HR :p

dd dudu said...

scrapping cam kak illa hahahah tetibe name kak illa muncul ;p

pandangdenganmatahati said...

scrapping apakah? xfaham huhu