Sunday, December 14, 2008

bila rasaku ini rasamu


bilaaaaa rasaku ini rasamuuuu ...

hehe.

aku asek ulang2 dgr lagu ni jek. terdengar time g yuvin y dekat ngan rumahku. daaaaaaaan aku pecaya sbb terlalu mhayati lagu tu buat aku lupa bayar bekas penyembur air. LOL!. haha. tp en.cashier pon xtegur aku duk pegang jek bekas tu dkt tgn bsama2 ngan handbag. die mmg xpasan kah atau buat2 xpasan? huhuhu.

ni kali ke2 aku beli barang tp lupa bayar tp xkena kantoi. haha. kes petama d giant. aku beli shampoo sunsilk botol kaler pink lalu letak dlm troli. lps tuh, aku beli cermin muka y besar y boleh nampak 1 bdn tuh. so, shampoo tu terletak kat bwh cermin. mase scan, aku hanya angkat cermin jek. xpasan pon shampoo tu. ptt la time tu aku ade rase sedikit pelik kenapa beli barang bnyk tp mcm murah jek. haha.

sampai dekat keta baru aku nmpk shampoo tu dlm troli dan aku terfikir
"eh napa shampoo ni bukan kat dalam plastik???"
"ekkkkk! aku xbayar rupenyaaaaaaaaaaaa :O"

yg ajaibnya, baru ku tahu kat giant tuh, kat pintu kuarnya xde scanner hoho. (abes la sume org y bace entry ni tau giant xde scanner lalu pegi mcurik d giant) hehe.

oh mmg btl2 xpasan.tp bagus jugak xkena tahan ngan guard ke ape. kalo x... malunyaaaaaaa org ingt aku nk curik shampoo.. :( pdhal, mmg betul2 xpasan xbayar shampoo tuh. hokhok.

daaaaaaaaaaaaaannnn..aku telah tanye kan psl tuh dekat rizal (xmo pgl die RR dah sbb korg asek sbut RnR. bukan RR. puk korg :p) tp selamba cool jek rizal kate "ala rexeki la tuh. kalo sy, sy xpegi bayar balik pon"

ya Rabbi.. hahaha.. so aku pon pegang pada konsep "itu rexeki namanya" bile aku lupe bayar bekas penyembur air tu. haha. tp cam jahat jek kan. xpe, pasni aku pegi yuvin lagi, akan aku bayar 3 hengget. insyaAllah... :).

4 comments:

dd dudu said...

muni =n

pandangdenganmatahati said...

yeeeeeee :p

rosealley said...

haha, aku penah gak berlaku macam ko, tapi brg=berus gg lokasi=jusco, tapi aku main tinggal je berus gg 2 dlm troli, sebab aku takut gg aku buruk nantih, haha

pandangdenganmatahati said...

oh ros! pdn la aku rase rambut aku rosak :p

ooo camtu ek? lenkali kalo terlupa bayar lagi aku wat camtu jugak la

haha xterfikir nk wat camtu :p