Tuesday, November 25, 2008

wut the ... ?


WUT A FISHHHHHHH?!!!

DUNIAAAAAA DUNIAAAAAAAA
** SIGHH **

9 comments:

pestisid said...

sbb tu dia jadi artis.sbb dia bodoh.nak suruh aku mencarut tak?heheee

rosealley said...

bodoh punyer laki, time nak kemaiiin, time xnak main sms jek, sms hape2 lak tuh, geramnyeeeer

pandangdenganmatahati said...

lisaaaa
aku dah lebih dr mcarut dah ni uh uh geram btl!!

rose
tu la pasaaaaaaaaal~~
"Aku ceraikan kau. Thank you. Selamat berjaya."
slamat berjaya?? kepala hotak ko!!!!

urghhhhhhh

dd dudu said...

bengong kan huhuhu
hampeh.com
cam gaya nak gtau xnak lunch same2 jek
ceh
(copy comment yg aku reply kat ko td ;p)

pandangdenganmatahati said...

haha c pemalas :p

ayat aku utk c bell ni

"bini ko lawa la compare ngan ko y rambut ketak cam org asli tuh.. tu pon xreti nkbersyukur. ko la laki paling teruk slps norman hakim kat msia nih"

sekian

dd dudu said...

munii.. td dalam paper metro bace "hakim menegur bell kerana terlelap sewaktu perbicaraan"
hihihi x serius sungguh

pandangdenganmatahati said...

tu la pasallllllll mengong betul leh tdo

sgt siut! eee geram tul!aku rase die xtau napa die nak kawen. kambeng tul

Amie Fadli said...

wahai budak2 sekalian tuh namanya artis malaysia nie BINGO!!!!

pandangdenganmatahati said...

huh lebih dr BINGO la.. tongong bengong sume ade

grrrrr