Saturday, November 15, 2008

time kacih abg wan dan kak xue ^^ (mekacih RR jugak :p)


haihhh
ape y d plan kan dr awl salunya mesti laaaa xjadi kan kannn?? haha
dr awl minggu ni RR n me plan nk tgk madagascar kat ceineleisure (camni ke eja???) tp tetiba ade org tuh tsalah tgk tarikh la pulakkkkkk.. bkn minggu ni tp minggu dpn kuhkuh
so plan tetiba btukar mjadi pegi ke pavillion kmudian beli jCo d pavilion utk d bawa ke rumah wan syaiful nizam somi isteri hahah

comei x bwk jCo ke rumah ofismate? :p

errr abg wan ni, mrupakan kwn kpd RR mrangkap ofismate ku :p beliau lah org y btanggungjwb mengenalkan sy dgn RR hehe.. sooo kalo jadi pa pe kat ktorg die lah kna tanggung wahaha (gelak jahat) hehe xde lah memain jek :p

ohhh cantik rumah abg wan.. pandai abg wan dan kak xue hiasss suke sgt.. tp kannn sbb ni festime dtg ke rumah org tuh, segan la nk snap2 gambar huhu.. tp boleh la nk kasi sikit review ttg mahligai dorg ni heee.. masuk2 je kan, d sblh kiri dah dapur.. ohh sungguh kemasss dapurnyeee hehe.. lps tuh ruang tamu.. cantik, simple but nice. dgn tv plasma 42" tuh, ngan sofa seketul y muat 2 org duduk ngan kapet y tenggelam kaki tp xbape nk tenggelam la sbb ari2 kena pijak dah hahah. ekceli sy ade jek gamba ruang tamu die ni sbb die ni tiap kali upgrade rumah die dgn brg baru, sukeeeee sgt tnjk2 nak tayang hehe.. tp mmg cantik rumah die mmg pandai atur.. mcm dpt sentuhan decor bersama eric u! :p

plg suke tgk toilet die kan.. die atau kak xue la (xtau sape) duk susun shampoo y dpt dr hotel2 tuh dkt tingkap.. hihi comelll jek.. die susun pon kemas laaa hee.. pastuu xlupe ngan wall-e ats kabinet tv.. wall-e y boleh transform btnuk badan die tuh. tp mcm sy ckp td la sbb sy festime dtg rumah die kan.. xmo laaa duk usik sane sini.. kang rosak cemane huhu..

pastuuu katil baby pon sgt kiuttt.. err utk pengetahun, kak xue ni dah masuk 8bulan kandungannya.. so dah xlama lagi la.. dah ready dah mainan baby, bantal2 sume dah susun dah dlm katil tuh.. dgn almari pon dah ade.. siap ade jam lagi pastu ade tmpt letak baju kotor mcm y sy beli arituh tp ni mmg size kecik sket mmg utk budak2 punye.. hihiiii cute bangat..emmm mmg rugi la x amek gamba kannn huhu.. xpe la korg bayangkan je la ekkk hehe

oh dah puas ckp psl rumah die, nk ckp psl makanan plak. hee. emmm boleh x nak ckp abg wan die hias meja tuh mcm nk wat candle light dinner????? huhuhu siap ltk alas utk pinggan dan cawan. dah la ats meja makan tuh mmg ade bunga ros.. tetiba rase mcm ade candle light dinner d hotel2 mewah plak hihi

ktorg td djamu ngan meegoreng. cedaaaaaaaap.. mmg abg wan salu puji masakan wife die, mmg sedap cume sy kenyang bangat kerana sudah makan char keow teow d pavilion b4 ituuu huhu. lps makan mee, makan buah plak. epal + sunkist. pastuuu minum ice lemon tea kot. kmudian, rehat2 kejap borak2 kejap solat kejap em ade 2 org tu pegi halau nyamuk kejappp (panggggggg!!) kmudian minum nescafe panas dan jCo y ktorg bwk td.. slps ituuu magrib pon sudah masuk, solat magrib kejap kmudiannnn pulannnnggg ^^

alaaaa tgu esok smp d ofis baru la nak tepek2 gamba rumah die tgu ya tgu yaaa
eh tuan rumah kasi ke nk tnjk rumah die?? :p

6 comments:

dd dudu said...

aishhhh selagi xletak gamba xnak laa komen ;p

lg satu..
we want RR pic we wan RR pic!!

panggggg! muni lempang aku tanpe belas kasihan terus

;p

pandangdenganmatahati said...

hehe

ermmmm ade ke org nk tgk?? ade ke ade keee org nk tgk gamba RR??? betul ke ni???

kalo ko sorg jek, xmo lah tepek
lagipun, ko kan dah tgk live hehe

circleinspoon said...

ooooh~~~aku pun baru g jcooooooo

pandangdenganmatahati said...

yeke?? aku smalam beli 2 kotak
sume nya = 21 hengget

fuhhh sebbaik x mahal sbb aku tgk org y Q dpn aku, die punye 48 hengget.. hohoho

dd dudu said...

ntah2 aya yg beratur depan ko ;p

hahaha
ye, sy memain jek

pandangdenganmatahati said...

hahaha

aya, adakah ko mnyamar jadi lelaki mat salleh sms mbeli jCO??
hahaha

puk puk aya beli kat sunway pyramid la.. pu~