Friday, November 14, 2008

tekanannnnnnnn memuncakkkkkkkkkkkkkkk!!

uuuuuuuu tekanannnn tekanannnnnnn!!
aaaaaaaaa benci benci benci!!
xtau nak benci sape
nak benci maxis ke digi
uuuuuuuuu!!!!

kawan2 tekanan x korg kalo ade enset tp xdpt nak gunakan nya
uwaaaaaaaaaaaaa :((
aku rase perasaan skg mcm pegi pejabat sorg2 tp xde sorg pon dtg keja
nak bcakap nak berborak tp xtau nk cakap ngan sapeeee
uuuuuuuuu!!

rase mcm ilang bf pon ade arghhhhhhhh!!!!

9 comments:

ciarexoxo (^_^)v said...

mumu...bile mase ko mghadapi tekanan ni?sbb mlm td aku mghadapi mslh yg sameee......menciiii :( padahal siap pkai postpaid...tp dia tulis no network coverage..uuuuu pastu sume org yg anta msg pg td aku br trime msg dorg...uuuu...tensen tertekan..smpai masuk mimpi aku g serang CEO syarikt line telepon tuu..ngeeeee :'D

pandangdenganmatahati said...

hehe
aku kan tuka dr digi ke maxisss
prob td sbb lmbt digi proses pmohonan aku utk stop huhu

tp dah ok dah
skang aku dah jadi maxis ^^

rosealley said...

aku lagiii tensen, aku nak tuka celcom tapi request direject, sumenye gara2 abg bluecube mines yg bg instruction salah tah hape2, hampeh, sok nak g serang,haha, cam berani sgt jee

pandangdenganmatahati said...

hehe rosss
cube ko cek tah2 ko ade utang ngan maxis ke hehe

mcm aku kan, aku rs lmbt tu kannnn sbb rupe2nya aku ade utang ngan digi
kuikuikui

sebbaik RR suh aku call digi utk siasat heehee

rosealley said...

aku pakai prepaid la cik murni, huhuh, rupe2nye aku kene pindah milik dulu no fon izwan tu atas nama aku, baru ku tau, abg blue cube mines spek(amik ko, aku gtau detail) nih pun, bukan nak gtau awal2 ari tuuu,sekeh kang(dlm mimpi je la,hahaa)

pandangdenganmatahati said...

eh aku pon prepaid sblm ni tp digi even prepaid pon leh jadi utang hehe
mcm aku aritu baki jadik -9.29 hengget hahah

oooh ko tuka d blue cube mines ehhh
beliau pakai spek ehhh
meh aku tlg sekehkan :p

emmm mase aku nk tuka pon kakak amoi tu awl2 dah tanye adakah no y aku gune itu ats nama aku? maknanye mmg penting lah no itu ats nama siapa ekkk hoho

abes tuhhhh dah ok belum? dh dpt tuka celcom ke belum???

rosealley said...

sile sile tlg sekeh untuk aku ekk;p

lum agih, aku baru g pindah milik no kat maxis semalam, takes 24 hours gak la nak setel, so dalam petang ni atau sok kena kol customer service celcom balik suh die proceed kan application aku 2

pandangdenganmatahati said...

ooooooic ic hehe
saba2 yek esok ok la tu ;)

tp ros, p la bace blog lisa psl celcom postpaid die baru post kejap td hehe

rosealley said...

da baca da, skang ni nak gugel jap, ok ke x ok