Saturday, November 1, 2008

sejam bersama aqil danial


fuh luhhhhhh
mengeluh dlu mlepaskan penat
haihhhh~~

ok..alkesahnya, sabtu ini sy punye plan adalah mengemas rumah dan melepak2 d bilik aja nk layan prison break.. tetapiiiii angan2 sy itu xkesampaian apabile emak sy mengajak sy pegi open house rumah jiran pd pkl 3.. huhuhu

eh utk pngetahuan korg, jiran sy ni mmg suke wat open house slps raya haha

ohhhh ank buah sy ade kat rumah plak.. sy dan mak dah plan nk kuar ikut pintu blkg xmo kasi die ituuuuttt fhm2 je lahhh nk makan ngan bnyk dan tenang tanpe gangguan huhuhuh

tapiiiiiiiiiii~~ plan kuar itut pintu blkg tu hanya bjaya pd mak sy jekkkk
bile stat sy turun bwh c kecik tuh mula la sua2kan tangan die nk ituuuuutttt (T_T)

maka, tpaksa la bawakkk huhuhukkk

oh korg layan je la gamba die ni
penatnyeeeeee mlayan c budak kecik nih huhuhu

tgk muka gembira + nakal die sbb dpt ikuttttt


oh ni tgh umpan die spy duk senyap dgn tangkap gamba d kolam rumah makcik tu


eeee tantekkk ikan ni aqiiiillllllll


uh muka ku comot + berpeluhhh!! kerana mlayan bdk kecik nih huhuhuuuu


emak sy y kekenyangan mkn satey, ns minyak dan laksa huhu

stlh aqil mula buat hal dgn bermain2 cawan, isi2 air kmudian tumpahkan kat atas seluar sy,
ohhh hampir ilang ksabaranku uhukhukkkk.. anakkk oh anakkkkk
sy trus dokong die bwk balikkk huhu

mmg penat la layan ank y tgh lasak nih.. tu baru sejam.. xleh bygkan ibu nya y layan die hari2 huhuhuh.. mmg kna bnyk bsabar kan.. sy bkn xsuke budak2, sy suke sgt.. tp time umo die tgh mlasak neh, mmg bleh kurus sy rase hahaha

gitu lah alkesahnya~~ nnt dah ade ank sendiri, cemane la ek? i wonderrrrrr ;)

6 comments:

rosealley said...

get ready muni get ready, bagus 2 wat praktis, da ade anak nanti, ko rilek jeee, haha

pandangdenganmatahati said...

haha btl2 tp bdk2 ni ssh dfahami laaa
kejap nak ni kejap nk tuu

panggggg skali kang :p

MaKsu~ said...

ahhaaha...PADAN MUKEEEE MAK LANGG~~~ kuikui2...(gelak tguling2 thp cipan) sian ko...cuti diabeskn melayan aqil,....huahuhauhauahau...

pandangdenganmatahati said...

cis gelakkan aku cis cis cis cisssss
xpeeee sbb tu aqil cayang mak lang die lebihhhh ngeh ngeh

Amie Fadli said...

bosan nyaa post nie!

pandangdenganmatahati said...

ek ek ek eleeeeeeee