Sunday, November 9, 2008

sedikit ngomelan d hari ahad

hari y mdamaikan~~ hehe
minggu ni spanjang minggu aku sgt sibuk d pejabat
smalam pegi mrayau2 d klcc plak :p
plan asalnya nak men ice skating d sunway pyramid tp x jadiiii
jgn tanye napa x jadi, sila tanye RR hehe
tp bagus jugakkk sbb at last dpt tgk HANA YORI DANGO THE MOVIE
yeayyyyyyyyyyy \(^O^)/



ekceli aku baru jek layan drama siries HYD tuh sbb tu mcm teruja sgt nk tgk the movie plak
korg y dah lama tgk ceta tu mesti x berapa teruja kan
hehe
nak2 lps rose dah tgk ceta tu last weekkk aku mcm alaaaaa nk nk nk nk tgk jugak hehe
akhirnya dpt ^^
wellll wat can i say bout the movie~
suwit bangat! kelakar bangat! c tsukasa ituuu sntiasa confident bangat dan makino y mmg kawaiiii.. alaa korg y x tgk lagi tu lu tgk la sndiri ehhhhh :p
oh rose aku pon jeles bangat tgk makino peluk tsukasa y tidak berbaju itewwwww ;)
(shhhhhh jgn btau RR tp ala dah ckp ngan die dah :p dah kna jeling dah ngeh ngeh)

mslhnya penuntun2 y tgk ceta tu alamak awat la dorg ni teruja terlebih..
mase tsukasa ckp "aishiteruuu" aku tgk xde la c makino y teruja tp ade org y duduk sblh sane y berbunyik lebih teruja mcm la c tsukasa tu ckp aishiteru kat dorg.. potong stim btl laaa :p

lps tuuu abes jek wayang aku tgk ramai gak bdk2 laki y tgk ceta tuh..
kuhkuh gelak sndiri2 dlm hati mcm comei jek org laki sesama geng laki tgk ceta tuuu heeeeee..
ala mmg la ceta jepun ni sape2 pon leh tgk kan tp ttp jugak nk rase comei dorg tgk ceta tu sesama geng laki :p kalo tgk ngan awek tu ok gakkk ini tgk ngan geng laki..
kuhkuhkuh gelak dlm ati lagi hihi

hari ni plak.. lps kemas2 rumah dan basuh baju (tp xtolong mak masak ;p shhhhhh :p) aku terus layan tgk prison break season 4 dr ep 5 smp 8..
huwaaaaaaah sgt bpuas ati dpt tgk c negro bibir tebal tuh kna pukul ngan mahone huhhhhhhh :O

xsabar nk tgu slasa ni nk mintak ngan WS smbungan ep 9 lak hehe

oh WS y baik.. nak ekkk ep 9 :p (harussss puji lbh sket tp die ni mmg xmakan puji kna tunggu happy hour die)


2 comments:

rosealley said...

jeles kaan jeless kaan, nak di peluk matsujun jugak, muahaha, pervert;p

pandangdenganmatahati said...

hahaha
tp mase tuh badan dia basah, baru kuar dr laut kan.. ala2 geli la jugakkk iewwwwww hehehe