Thursday, November 20, 2008

lunch d rasamas klsentral .. kenangan indah x mungkin kulupakan.. ;).


satuuuu...

dua...

tigaaaaaaaaaaa :D

tekejuuut xxx tkejut xxxxx tkejut xxxxxxx melihat muka2 d atas?? hahaha. yen dan ady. sorg kwn ku since upm, sorg lagi kwn ku since keja tp 2-2 ade psamaan :- 2-2 ex-hosmet kuuu :p

aritu laaaa ady msj ckp nak jmp ari ni nk lunch sama2.. i OK jek.. cume mmg plan nk posa arini tp kna batal laaa lame wooo xjumpe dorg 2 ni..

mcm biase.. bnyk la ceta y dkorek dan bjaya dkorek. hahah. tp mule2 aku xbape nk relakan cetaku d korek. namunnnn last2 aku sndiri y pecahkan lubangnya hahahah well u know me.. kalo x mulut besar tuh, bkn lah muni namanya hakhakhak. alaaa xde ape rasia besar pon.. lgpun bkn org lain, teman sbantal jugaaaa hehe..

oh apekah hasil korek mengorek td??? ehhh mane boleh ckp.. rasia negara neh! pu pu pu~ hehe

mekacihh ady 4 ur treat ;) . dah agak dahh kamu nk belanja, sbb tu awl2 lagi aku dah order bnyk2 heheheeee.



eh mase balik sbb xde change, tpakse beli jam ni .. hehehe murah jek but i likeeee~~ cantik kannnn ^^

p/s: wahhh selamba ko update blog time keja.. dah kenyang bangat mkn ayamas kan, seyes xde mud nk berfikir.. so rest 30 minit jap :p errr aku lah bos kpd diri sndiri, sooo xpee kasi diri sendiri rest.. hakhakhak


4 comments:

rosealley said...

yeennnn!!!aku rindu padamu huk huk

aku rindu kamu jugak cik murni(ayat nak jaga hati;p)

pandangdenganmatahati said...

yeee cik ros.. pandai nya amik hati~~

pukkkk :V hehe

besh la yen, ofis die tpi kl sentral tu jek.kalo aku jadik die, aku tgl kat hotel hilton dkt situ hahaha ayat sengallll :p mcm la murah kan kuikui

dd dudu said...

waaah kak yennnnn

kakyen rindu x kat aku ek huhu

pandangdenganmatahati said...

dd, jawapannya = TIDAK!!
hahaha