Friday, November 21, 2008

kecik hati dalam BI ape ekkkkkkkkkkk?

aku seorang y cpt kecik hati dan merajuk

skg aku tgh kecik ati ngan sorg kwn aku ni.
sbbnya kecik jek. die nk pegi 1 tmpt tp die dah ajak org lain dlu. pastu baru ajak aku.
aku kecik ati sbb aku skadar jadik mangse ajakan y no 2. maknanye kalo aku ikut pon xpe, sbb dah ade org lain y akan ikut.
makanye aku kecik ati sbb die x ajak aku dlu. die ajak org lain dlu. im not the 1st for him/her.
yaaaa aku tau mesti org lain kate, mcm tu pon nk kecik ati.
sila bace balik ayat y petama :- aku seorang y cpt kecik hati dan merajuk

hehe.

alaaa perangai cpt2 kecik ati ni bkn salu tjadik pon.
ibarat mnunggu gerhana malam atau gerhana siang jek.kdg2 jek kan?
mcm skg ni sjak 2 ari ni, en RR sgt bnyk keja maka kurg phatian kat aku. so, benda ni effect kat org lain jgk lah.
kalo en RR sgt memberi phatian kat aku, maka situasi y petama td, confirm xbelaku. hehe.
tp xmajuk ngan beliau pon. cian lg ade lah. cian die bnyk keja huhu.

lg 1 aku akn kecik ati ngan org2 y aku rapat jek. kalo org y xrapat, aku xkecik ati ponnnn.
biasenya kan, kalo aku kecik ati + merajuk.. aku simpan smp tdo, lps bangun esok dah OK dah.
tp tgk kes jugak.kalo kes berat2 mcm cthnya 2 thn lps, mak aku belikan aku katil tanpe almari baru tp adik aku dpt katil dan almari baru...makaaaanye, lbh dr shari jugak la aku merajuk..
smp lah aku dpt almari baru. hehehe. ala tu zaman blaja dlu, mane ade duit nk beli sndiri kan.
kna rengek2 lah mintak kat mak huhu. tu tgh tgu bonus neh. nk beli almari baru.
dah xmuat dah nk simpan baju sume2 dlm 1 almari jek.huhuhu.

ending kpd cerita aku nih ialah aku mnolak pelawaan kwn ku itu utk ikut nya pegi ke 1 tmpt itu.
tp dlm hati xde lah mintak die pujuk2 aku spy ikut kan. hehe.
diam2 sdnri sudahhh.. mcm biase, simpan smp tdo, pagi esok sudah lupaaaaaaa.. :D
y pentingggg, kite enjoyyyyyyyyyy!! (gaya putri.. cian kat putri bile dgr ayat ni huhuk)

10 comments:

dd dudu said...

hrmm hrmm rasenyee cam bukan aku kan orgnyee, sbb aku pun mmg xde kemane2 baru2 nii ;p

hrm hrmm sapaaa yaaa (tgh pandang2 sape yg rapat ngn ko hehe)

erm camtu ko tido la skang jap, kot2 bile bangun jap g dah ok ke

pok pok pok (aksi menepuk bahu)

rosealley said...

tido murni tido, meh aku dodoi jugaaak ekk:D

pandangdenganmatahati said...

dudu dan ruru ..

bkn korg laaaa hehe
alaaa jgn risau
kecik ati manje2 jek ni :p
aku kan ngade2
korg private kan blog kejap pon aku dah kecik ati dah

ha ha ha ha :D

whooz said...

bila dah start bercinta mmg lerr dah pandai kecik2 ati nih ..hahhaahha..ye ke???? (geli mak nokssss baca balik ayat nih)

alamak aku dah off topic ke???

:D

pandangdenganmatahati said...

hahahah

x x x off topic lagi hehe
eh aku dr dlu mmg suke kecik2 ati bkn sjak ade RR jek tauuuuuu

hehehe

ciarexoxo (^_^)v said...

kecik ati equals to small heart ;)

Amie Fadli said...

em...apa la ko nie... ko mna boleh nak kecik hati ngan RR... sat g kene tinggal padan muka nko... ngada2 pulak nak kecik2 hati... sekian pesanan dari kakak ko...

pandangdenganmatahati said...

ciare

btl ke??? (think)

amie fadli

lohhh kan i dah kate x kecik ati ngan RR la... ngan org lain..
pukkkkkkkkkkkk :V
RR tlalu baik utk mengkecik kan hati ku ^^

ciarexoxo (^_^)v said...

ape laakkk xbetoi nyeee...small heart tuu kecik ati laaa..ngeee :P

pandangdenganmatahati said...

alaaaaaaa
itu hati yang kecillll

ini berkecil hatii..
kuhkuh