Thursday, November 13, 2008

jom berphoto funia~

tadaaaaaaaaa~~


me d mata RR hehe .. pangggggggg!! dlempang oleh DD :p

haisshhhh muka ku dpotrait kan hehe

cuke cukeeeeeee gamba ni tantekkkkkkkk kte 2 jadi model ^^


dd dd ingt x ko nak cari tools y bleh edit mcm ni? ingt xxxxxxxxxx ingt xxxxxxxxx???
hee sila la masuk ke sini.. boleh pilih2 template y lain hehe

besh beshhhhh ^^

p/s: mekacih kakak huziana sbb kasi link ni ^^


11 comments:

dd dudu said...

waaaah dah lame carikk waaaaahhh
sukeeee
abeslaa lps ni aku main mende ni jek hihihihihi

panggggg kat dua2 org saje2 ;p

pandangdenganmatahati said...

uh aku pon abeskan stgh jam main benda ni :p

uh fokus fokus kat keja balik!!
hehe

ciarexoxo (^_^)v said...

mumu aku suke jugakkkkkk....erm siap la sume gambo2 pasni...hee best best best...muahhh kt mumu :'D

pandangdenganmatahati said...

eh ciare, td aku ade ltk jugak gamba kte 3 org kat kawen kak long tp gamba dd nampak sparuh jek hahahaha

xjadi nk ltk :p
hehe

besh kannn lunch ni leh main2 ^^

rosealley said...

waaahhh, xsabo nak ngedit jugak, huahuahua, sonok2, tenkius cik sehelai;p

pandangdenganmatahati said...

hahaha
sila2 cik sekepil :p
eleee nak edit ngan gamba cik sekepil ngan cik tunang lah tu~~ :p

dd dudu said...

kejaaaaaaaaaaappp kejaaaaaaapppp kejaaapppppp nak siapkan slide jappp kejaaapp kejaaapppp sok lepas present, siaplaaaaa korang ;p aku edit gamba sampai pengsan hahahahah kejaaaappp kejaaaappppp

pandangdenganmatahati said...

hahaha ade org tetinggal ketapi :p
dd caiyok wat slaid.. pastu main r puas2 smp pengsan

hihi

rosealley said...

@cik sehelai@
owh, cik sekepil terlupa lak pasal encik tunang, hahaa;p

pandangdenganmatahati said...

hahahaha
lupe en tunang ehhhh :p
elee mesti dah bynk hasil edit2an bsama en tunang ^^

dd dudu said...

ros mmg syok sendiri, slalu lupekan encik tunang bile ngedit hahaha auch tuk sendiri ;p