Tuesday, November 11, 2008

beliau mmg tak patut.. terajak perahu boleh diundur, terlajak kata.. LU PIKIR LAH SENDIRI!

em em xpatut mmg xpatut

pagi ni sharian drpd pagi aku ade meeting grup. lps meeting grup, sambung dgn training plak
everything was went smoothly but at the end 4 the conclusion part, my boss were asking us for our opinion wether we want to have 2nd training and whats the objective of that 2nd training will be~
hmmmmm at this point, tetiba mjadi hangat sbb ade org cakap sumting y x patut die cakap.
im not going to type what exactly happened coz im afraid someone will get hurt if HE read this but i just want to say that watever he said, he had made me felt sooooo kecik2 ati. rase mcm xdhargai jek keja kat situ. mmg xpatut ayat tuh, sbb bkn effect kat aku jek tp kwn2 y lain jugak.

xsabar nk tgu esk dan hari2 akan dtg cemane la org tu, nak mngadap ktorg2 y telah die kecik ati kan tuh.

("~) ----->>> muka kecik ati tahap 100

oh aku mmg jenis bangun esok pagi mesti lupa dah punyeeee hehe tp nk luah kan kat sini jugak sbb nex time kalo org tu buat lagi, so dah leh keep record dah bape kali die buat camtu
emmm kalo xsilap, ni kali ke2 hohoho..

7 comments:

rosealley said...

gtau la murni apa die cakappp, haha, minah gosip sungguh aku ni;p

sabo yaa cik sehelai murniii:)

pandangdenganmatahati said...

die kateeeeee

ktorg xde inisiatif nak blaja sndiri
lalu mcomparekan ktorg dgn sorg fresh grad d mane fresh grad itu adalah terbaik bagi die kat team ktorg tuh

kecik nya ati ('.')

dd dudu said...

huk musti dah berlubang kan, ade anak panah tercucuk ke dada

aishh mmg kecik ati
xpe2 anggap kate2 die tu lalat yg lalu kat sebelah telinge jek

pu~

rosealley said...

hoh, kecik atiiiii, sanggup die cakap macam 2 depan, agak2 la nak bercakap 2 kaaan, die xpasan kot korang ade kat c2, sume macam kurus2 jekk(ayat bakar semangat murni, haha)

abaikan, abaikaaan jek, cam kata dd, anggap jek cam lalat yg tengah xde umah, nak menumpang lalu jap

pandangdenganmatahati said...

dd dudu
hoh x la tcucuk ank panah sgt pon sbb aku tau itu tidak betullll :p
tp geram die ckp camtu, menyinggung perasaan org y mdengarnya..dpn2 bos jugak die cakap gitu sebbaik ade bos y cuba menjernihkan keadaan huhu

rosealley
xxxxx xxxxxxxx ktorg tgh dlm 1 bilek mase tuh mmg ayat tuh d ucapkan utk mbalas cakap member aku tuhhhh
xpe xpe mcm aku ckp, aku jenis bangun pg dah lupe punyeeeeee hehe.. ni dah lupe pon dah heee :p

slamat bkerja korg~
eh korg x keja, korg wat research kan :p slamat wat research korgggg ^^

dd dudu said...

selamat selamat~~ :P

(eh aku tgh wat research ka?) hahaha

pandangdenganmatahati said...

eh btl la ko wat researh kannnnnnn?? hahahaha panggggggg!! xnak ngaku plak :p