Sunday, October 26, 2008

toxic! danger dirty laundry!!





















cube teka ape ke benda nya benda ini? hahahaha :'D
kelakar la benda ni..
tmpt letak baju2 kotor sebenanyeeee

smalam sy jalan2 ngan RR kat sunway pyramid lps tuuu masuk ke JJ lalu tmpt home n furniture
sooooo tnampak la bakul laundry nih (sy xtau nk pgl benda ni ape hehe)


terbekenan plak sy tgk.. sbb ade tulis danger dirty laundry tuh kuhkuh :'D
tingat y ade kat bilek y 5 hengget beli kat pasar malam tp tali2nya dah koyak rabai tahap roti jala~~~~
so sy pon amek la dgn senang hati dan trus pegi bayar..


lalala~~~

4 comments:

dd dudu said...

wahaaaa ko belikkk ;p

nanti jap g nak tumpang solat kat umah ko, aku nak bergambar sebelah die laa leh ;p

kih kih

pandangdenganmatahati said...

hehe.. xsempat eh td sbb nk cepat kan :p kihkih

oh aku musti redeem hadiah besday kat jusco esokkkkk nnt2 tlepas plak hadiah special ituuu.. skaliiiiii dpt towel jek kah kah

Anonymous said...

aku tau ko akan dapat apa..ianya berupa boucher membeli belah ;)

~whooz~

pandangdenganmatahati said...

hahahaha betul betul betul
ptg td smangat aku p dah Q dah
skaliiii bace balik surat tu betul2, dpt boucher jek rupenya

aaaaaaahhh trus kuar Q.. buang boreh omak den yo~ hehe