Monday, October 6, 2008

slamat bkerja semulaa.. harus lbih rajin sbb dah brekfast kan? :p

hari raya pertama

hari raya kedua

hari raya ketiga ^^

isnin 6okt2008.. yeay mari masuk ke ofis semula :p
setelah seminggu bercuti raya aidilfitri.. alhamdulillah, cuti y besh..raya y besh..
sy nak bgtau jek.. sy dah uplod sume gamba2 time raya hehe
sape2 y sudi sila lah tgk.. click jek d gamba2 d ats ni ;)


okie itu jekkkk.. slamat bekerja semulaaa
harus lebih rajin okiee sbb bulan posa aritu mcm siput jek buat keja..
siput pon lg laju :p

daaaaaaa~~

8 comments:

intan said...

RAYA 2008 beSH eveR After~~ =)

pandangdenganmatahati said...

betul betul betulll..

walaupun xramai balik kali ni tp ttp besh kan~~ sume kerana camera along y canggih itu..hahaha

pestisid said...

samat ari raye muni.

pandangdenganmatahati said...

slamat bekerja cik lisa..

ko ni sgt free yah asek berblogging aku intai scr senyap2 hehe

dd dudu said...

eeeii muni kuat sekodeng
hehehe
muni2 baju raya korang same corak xde kes tertukar2 baju ke

pandangdenganmatahati said...

arrR?? xde tsilap lgsg sbb lain2 size n fesyen la.. kuhkuh
dd,aku nk comment jahitan sembat ko.. hahaha

p/s: baju raya hijau ku djahit oleh mak dd dan ank nya :p

dd dudu said...

hah kenape2, x kemas kee? benang terkuar2 kedut2 eh (' ',)

pandangdenganmatahati said...

aku nampak ade hasil benang sudah abes kmudian dsambung dgn benang lain hahahhaah

memain jek :p