Friday, October 24, 2008

sehari d sunway hotel~~

hehe
smalam kan, sy tlibat sbg fasi utk seminar registry user
dkt sunway hotel resort n spa.. sgt high class ok hotel tuh hehe
cemane kaitan sy ngan seminar tu plak ek sedangkan sy kan java developer?? kuhkuh
camni2 comp sy kan under unit IT utk CRC Hkl (clinical research center) dan suma2 web utk CRC d msia ni, comp ktorg la y mbuatnya.. (keja sy la tuh (T__T) )
soooo, seminar tu utk ajar doc2 n nurses2 cemane nk analisis data y dorg enter dlm web mgunakan
excel dan SPSS (software utk buat statistic).

makanya peranan sy adalah sbg fasi utk ajar dorg cemane nk analisis gunekan excel..
kate pon IT expert kan tp sy xla expert excel pon sebenanye.. ha ha ha :p
tp dah bos suh pegi kan, sooo sy pon pegi je la..
besh jugak g situ sbb slain dpt makan besh2 dan snap2 gambar, ktorg as fasi pon dpt hadiah y sgt besh hehe. plg sy suke dpt flash drive 4g hehehe.

oh bnyknya ceta kan, nk tayang sket gamba2 mase kat situ jek sebenanye hihi
kredit to my ofismate, sayani sbb sudi mbiarkan camera die dpenuhi gamba2 sy.. :p
















uh uh marahnya sy sbb lps jek sy uplod gamba ni sy nk cont ke nex pic, tetiba xdpt sbb dah kena block ngan k@m*&$!!!
ah marahnya!!
kambeng btul!!
xdpt la sy mblogging kat ofis lagi even time rehat pon

WS, jom apply keja tmpt lain!!!!!

7 comments:

dd dudu said...

eh muni, ape ye name girl yg duk sebelah kamu dlm gamba itew

pandangdenganmatahati said...

hafizah.. knp? kamu kenalkah??
die team statistic

dd dudu said...

err umur die bape? dulu die mrsm kuantan kah? adekah die ade nama samaran "kak long" ke ape ntah

ke pelanduk dua serupa ehhh

pandangdenganmatahati said...

ayoyo kalo nama die hafizah, btl la kot die orgnya huhu

xpasti plak die kak long ke x sbb die team lain..i x la rapat sgt dgn nya hehehe

rosealley said...

seronoknya hidup kamuuuu, makan free, dapat hadiah best2, seronoknyee

dd dudu said...

muni, masalahnyeee aku tanye ko td name die, tp aku sendiri xhengat name die muahahahaha

xpe2, klu die kate die mrsm kuantan, konpem laa tu die hoho tp die xsama team pulak ngn kamu hok hok

pandangdenganmatahati said...

rosealley
haaaaa mkn free sedap2 + dpt hadiah free tu mmg la besh, tp sbb kena p sane keja2 ku y lain tganggu uhuk.tp ok la..lari dr routine harian y pegi ofis balik ofis tdo p ofis balik hehe

dd dudu
ooo ko x ingt ek name die.em ya ya die sama baya ngan kte.tp die budak statistic bkn sains komp hee.tp workspace die selang 4 meja dr aku hahaha.nnt aku tanye die mrsm kuantan ke x eh ;)