Monday, August 18, 2008

sy sgt happy!!

assalamualaikum uolsss.. ;)
sy baru je smp rumah .. hmmm minggu ni sudah semestinya minggu y sgt penat sbb dateline ari jumaat ni huhuh
sy sgt penat maka sy xmahu igt soal kerja y akn mbuatkan jantung sy xhenti2 bdebar memikirkan smpt ke x nak siapkan keja neh huhu

sy nak ckp pasal last weekend.. sonok sgt sgt sgt.. ari sabtu las week sy pegi menonton wall-e yeayyyy \(^0^)/
filem animasi y sgt besh, mesej y mdalam dan sy sgt thiburrrrr uh uh sy teringin utk memiliki wall-e ituuu huhu..
ade part sedih n kelaka y kelaka sy mmg gelak la y sedih sy pon bgenang air mata dbuatnye tp tetiba toleh sblh kiri alahai~~~ ade org tertido rupenya kuhkuhkuh :'D cian die tetidoooo tp sy x pedulik.. sy layan je wall-e sorg2 hee.. sgt suke ceta ni..terase lupe dunia sebenar seketika rs mcm sy masuk skali dlm dunia wall-e n evaa tuh hehe.. mhayati sgt2 la tuu kuikui


comeiii bangat wall-e ni :'D


then ari ahad plak ktorg.. sy, mija n ifa the 3 dara pinggitan.. (cewah!!) btolak pegi ke majlis pkahwinan kawan ktorg.. rozi azizah :) ekceli, mija ifa n rozi ni kawan sematrik sy.. kawan sepraktikum.. hehe.. praktikum f6p5 hee.. lama sgt la ktorg x bjumpaaaa.. even sy n mija seBlok mase upm n die swangsa maju jek dgn sy y segombak neh tp mmg dah lama jugak la xnampak muke die hihi.. ape laaa.. ifa plak..totally berbeza dr dlu :p tp xmo sebut pbezaannye keke.. sronok sgt sgt sgt.. bukan susah pon nk cari rumah pengantin baru neh.. sejam jek Nilai dr KL.. cantik sgt rozi dah la tinggi mcm model kate ku bnada jeles hehe.. cam biase la bile lame2 xjumpe mulela bukak sume2 kesah lame2 haha.. y dah ulang 4,5 kali pon bile ceta balik ttp gelak2 ttp riuh sekampung..kuikuikui..


gombak-wangsa maju-nilai-shah alam-wangsa maju-gombak

ktorg ni mmg tau.. bile on da way balik singgah shah alam nak anta ifa smp kat rumah die, sempat lagi mnyinggah makan kat mcD plak.. hahaha.. teruk btl padahal baru jek lps makan kat kenduri kawen.. hihihi..

ifa, me and mija..

lps anta ifa sy ngan mija pon balik la... sy anta mija balik ke rumah die kat w.maju tu tp sblm tu kannnnnnn sy ajak die teman sy g carrefour sat sbb nk tuka baju kurung y sy baru beli..nk amek size besar sikit
tau x?????? kakak baju kurung tu leh ckp ape bile sy mintk tuka size??? die kate ape tauuuuuuuuuuuuuu? "tu laaaa ingt badan tu kecik sgt kerrr???" elooooooooooo!! sy mmg kalo beli baju kurung siap ni mmg amek size S ok.. cume baju kurung tu pesak die buat straight cut plak biasenya kan kena kembang sket.. mane la sy nk perasan tau bkenan trus amek jek hukhuk.. sampai ati kakak tu sound sy mcm tuuuuu :'( sy tyau la badan sy dah nak kembang smangkuk ice cream dah hukhuk.. xmo beli kedai tu lagi!! banned dahhhhhh huh :p

hmm ok la
tu jek
ur's sincerely,
murni-e :D


2 comments:

dd dudu said...

alahaaii tertido yaa org sebelah diee ;p hihihi

eeiiii jahatnyee mulut kakak tu! teruk betol ehh ckp kat customer camtuh, xmau pegi kedai tuh lagi, ade lagi byk kedai jual baju cam die, kite g yg belah lain tau tau

yehh baguslaa kamu happy ^^ hepi2 slalu hehehe

pandangdenganmatahati said...

sebenanye sy memujuk diri sy spy berasa happy pd ketika ini uwaaaaaaa!! dateline makin dkt
hukhuk