Tuesday, July 29, 2008

my last weekend, today and tomorrow



yuhuuuu ;)

last weekend aku tlh mengabiskan waktu dgn jalan2 tgk wayang makan2 deeeeeekat OU
hehe.. besh besh.. tgk batman woo mmg gile besh la ceta ni
sape y xtgk mmg rugi woooo
festime aku masuk wayang penuh smp seat dpn screen.. aku dan RR pon duduk 4 dr depan okey
hehe xpenah tgk wayang sedepan itu huhu

sjak 2 menjak ni aku dah mula terase boring utk pegi ke keja
xmacam dlu
asal bangun tdo je mesti terpikir keja ape ek kena buat arini
sjak 2 menjak ni keja mcm dah jatuh no 2 la huhu
mmg aku xbole fokus 2 benda dlm 1 masa
dr dlu lagi
tp slain keja aku fokus kat ape ek
jeng jeng jeng
haha

esok kannnn mak jah kesayangan ku akn pergi ke kelantan hukhuk
so aku tgl 2 org je la dgn ayah smp sabtu..
ade sape2 nak temankan x? hehe
harap mak slamat pegi n slamat kembali..aminnnnn
im gonna mish u emak!! :D

7 comments:

dd dudu said...

RR? ;n

muniii nape cangkung kat sebelah keta

pandangdenganmatahati said...

yer.. RR :p

dd, kakak aku y amik gamba aku cangkung sblh keta tanpe kerelaan ku huhu.. aku nak elak matahari sbb tu mcangkung gitu keke

pandangdenganmatahati said...

eh cangkung y mane 1 ni?
ade 2 cangkung rupenya haha..
1 nak elak matahari, lagi 1 tgh pam tayar hehe

p/s: buroknya pkataan "cangkung" ituuuuu :D

dd dudu said...

hoh sume pun kejadian hari yg same eh sbb pakai baju yg same heheheh

pandangdenganmatahati said...

ye dd dudu duuuuuuuuuut :D

ari ahad y besh
breakfast 1 family kat kedai mamak pastu g cuci keta pastu g brothers hehe.. alongku testing camera canon digital die sbb tu la kemaruk snap gambar smp aku cangkung pam tayar pon die snap gak.. puk die :^ :D

Amie Fadli said...

:P

rosealley said...

baru nak tanye ape fokus no 1 ko, heheee

batman best kan best kan???huhuuu, rase cam kejap jek 2 jam tgok batman tuuu, i want moreee, tp syg heath ledger da xde, best betul die jadi joker..y so serous???