Friday, July 11, 2008

jCo donut :]''


uh uh idup demi die sajeeeeeeeee!!!! :D

tutup..


bukakkkkkkk.. taraaaaaaaaa!! :'D


ingin melihat dengan lebih dekattttt???


nah nah lihat lebih dekat lagi......... hehe


inilah dia.. inilah jCoDonut.. :'D
hanya terdapat satu satunya d malaysia iaitu d pavilion...
yeahhhh!!
adunan tepung y sangat lembut d masukkan sekali ramuan penuh kasih sayang
uh uh!!!
seyes!!
bile gigit jer donut ni terase bdn dsuntik dgn penuh kasih sayang masuk ke dalam tubuh!!
emmmmmmm
tak dapat dgambarkan dgn kate2 laaaa huhuhu
rase la sendiri ek
hehe

daaaaaaa ^^

p/s: aku plg suke kaler pink tu..dlm die ade cream :]'''

7 comments:

One said...

Oh JCo! Mmmg sedap, gebu dan cair d mulot donut dr Indon nie... Thx alot to Amy sbb kasi peluang kitaorg jd fan no 1 JCo! Dulu heran gk org berbaris pjg nak dptkan donut nie tp skrg gua phm sey. Sorang lg akan masok barisan...

P/S: Say no to Dunkin Donut... ruang mulot dan tekak aku dah sukar dipuaskan sjk smlm :p

dd dudu said...

muniii, lina kate ade 2, lagi satu kat sunway pyramid.. klu salah kite cubit lina eh hehe

dd dudu said...

uuuuuu skang kul 10:41mlm, dah makan mlm td pun tgk gamba si jCo ni still terliur uuuuuu naaakk :]''

murni^^ said...

yes!! mmg sangat sedap jCo ni lembut bangat rotinyee huhu

dd..em aku salah la kot kalo dlm web die kate ade 2 hehehe
ish sedut balik air liur ko itu!! jgn tjatuh ats jCo pink ku!!! hehehe :p

rosealley said...

jco???boleh lawan big apple x??i luff big apple??uh uh uh, sangatla sedaap, sanggup q panjang berjelaaa

lina said...

sedap2!!! muni aku pun dah mkn... info aku kt dd tuh btul so dd n ko xleh cubit aku..aku kdg2 bace ko punye blog tapi jadi silent reader je..

pandangdenganmatahati said...

rosealley..

betulkah big apple pon sedap?
xpenah makan big apple hehe
nnt aku try eh big apple n bgtau y mane 1 lebih sedap :D

oh lina c silent reader~~~
hehe.. ya ya info ko bagi tu betul
tp betul ke wujud kat sunway piramid? ko penah beli kat sana kah? :p