Wednesday, June 4, 2008

jom isi minyak penuh penuh .. huhu


NST petang tadi..

"The new price of petrol is RM2.70 per litre beginning midnight tonight, Prime Minister Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi announced just a moment ago. The 78 sen hike or 40 per cent increase is still below the antiticpated RM4 price per litre projected and among the cheapest in Southeast Asia."


WAHHHHH!..
kecoh satu ofis n member aku numlock btau td die kate petrol pam sume dah penuh ngan keta huhu.. tu dlm pkl 6++ td.. baru kejap td cousin aku olin pon btau kat melaka pon same jugak.. siap jam siap polis jaga jalan lagi..wahhhh dasatnye!! sume org nak save nak isi minyak penuh2 b4 midnite arini.. tapi akuuuu??? hahaha.. aku masih d ofis nak siapkan keja sikit je lagi heeeeee.. sambil2 pujuk ati.. alaaa esok lusa pon mmg kena isi minyak gak huhu.. confirm petronas kat rumah aku tuh khabisan minyak tuk malam ni.. ngeeeee..



cakkk!! hehe

6 comments:

dd dudu said...

huhu td g upm jap.. pastuh mase balik kul 2:30 ptg g isi minyak sbb mmg nak isi minyak n time tu tanpe ketahuan ape2 psl bite tu heee...time tuh keta aku dan 1 keta yg lain jek yg kat stesen minyak tuh..kire lengang ar...pastuh bile smpi umah kul 3++ baru tau bite tuh mak aku kate pagi td ade news tuh mak aku lupe pesan kat aku isi minyak, rase cam fuuhhhh legaaaa dah isi penuh hehehe ;p

bile tgk dlm bite mlm tuh wahh dasat dasat dasat

p/s--->CAAKKK balikk!

pandangdenganmatahati said...

huhuk nasib baiknya kamu dd.. aku jugak y bnasib malang hehe.. aku dah tau awal awal tp xbuat ape ape tindakan pon.. redha n redah jewrrrrrrrrrr :D

rosealley said...

aku pun xp isi minyaaaak, malasss da nak q panjang2, dahle manual, wat lenguh kaki aku jek:C

murni^^ said...

kaaaaan.. aku pon manual.. sakit kaki jugak ;) skg minyak keta aku dah kelip2 dah huhu..esok kena p isi jugak.. mesti rase smooth je bawak keta sbb isi minyak mahal ;)

rosealley said...

"mesti rase smooth je bawak keta sbb isi minyak mahal ;)"

hahaaaa, kan best kalo paklah dengar ayat ko nih;D

pandangdenganmatahati said...

wakakaka.. aku pon harap die dgr ayat aku neh huhu :'D