Sunday, May 11, 2008

testi oh testi~~


hikhik.. aku mmg xde keja agknya dah nak pkl 3 pagi still duk dpn lappy sbb xbole tdo.. hehe.. agknye sbb minum nescafe 3in1 y kaler merah tu dlm pkl 8 malam td huhu.. dgn btemankan tupperware berisi keropok y td sparuh penuh skg dah tinggal suku penuh heee n scawan air masak, aku melusuri (melusuri tuuuuu.. :p) laman web frenster ku hekhek.. saje la tgk balik sume testi2 y korg2 kasi kat aku dlu.. haha.. bkn nk kate ape la tapi... mmg sejak aku bukak blog ni aku xbape besh dah nk belek2 frenster lagi.. hee.. sooo.. alkesahnya aku tgh bace balik sume testi2 y korang sume kasi ni.. tgh gelak sorg2 ni bace testi y dd kasi ni.. keke..


-->
diANa

07/17/2007 11:20 pm

* skang dah kul 11:15 mlm...sepatutnye si muni ni tgh duk sblh aku surfing2 tp tetibe si minah ni msj kate xjd dtg umah sbb tengah kekenyangan dan xdpt bergerak =n huduh sungguh si murniwati =n selamat bergolek murniwati ('',)/


hahahahaha..hahahahahaha.. aku masih ingt lagi peristiwa ini.. hahahahaha.. 17hb7 ini bsamaan ari selasa d mane pd ptg ari tsebut aku tlh meng sms pd dd y aku nk
lepak umah sewa die sbb nak surfing2 utk refresh balik otakku tentang java sbb aku nk prepare utk inteviu pd ari kamis 19hb7 ituuu.. haha.. tapiiiii slps aku balik keja, dlm waktu magrib, lps makan malam..aku berase kekenyangan y amat sangat lalu aku pon meng sms ke dd y aku xjadi g umah sewa die sbb xdpt nk bgerak dr katil akibat kekenyangan kekekeke..buroknya perangai aku time tuuuuuu... burok plus huduh sungguh hahahahaha.. adeh mmg kelaka laaaaa haha..


lagi satu testi dr dd y lebih kurg serupa gak hehe..

-->
diANa
10/23/2005 4:23 pm

* koooooo!!!! hampeh!! ko nih mmg mangse sengatan lipan!! mangse yg tertido lepas berbuka!! mangse segala mangsa laaa!! how dare you gunakan maikel aku yg chomeyl tuh sbg tebusan!! ko nih mmg x de perikemanusiaan langsung!! puuuuuuuuuuuuukkkkkk =V aku x nak mkn tghari ngn ko lg =p


keke..rupenyaaaa aku dr dlu smp skg mmg salu tetido akibat kekenyangan slps makan.. hahahahahaha.. puk diri sndiri.. bile nak berubah ni??? hahaha.. buroknyeeeee.. sgt burok la perangai y tdo slps makan ituuuuuuuu.. hahaha.. hahahahaha... hehe.. ok dah cukup2 hehe.. sekian time kacih.. keke


p/s: suke la bace balik testi2 y lame2.. bile tgk balik, hmmm rasenya prangai aku dlu ngan skang xbanyak berubah..masih murni y same .. hehe.. syukur alhamdulillah :p

5 comments:

dd dudu said...

huwaaahh benarkahh aku yg bg testi2 itewwww? ;p
hahahhaa kelakaa laaa bile bace2 tuh
betape huduhnyeee kamu ;p aku pun huduh gak sbb ngamuk2 dlm testi ko hahahah ;p

taaaa si golek muniiii~~ ;p

pandangdenganmatahati said...

hahahaha hahahahaha.. huduh betul pangai kte 2 dlm frenster..salu kasi testi y x matang antara satu sama lain.. kaaaaaaaaaaaan.. hahahaha.. sooooo huduh kan.. hahahaha.. aaaaaa padan la stryder tamau kat aku...musti tpengaruh ngan komen2 y buruks buruks tu sume..aaaaaaa.. salahkan ko..salahkan koooo.. hehehehehe.. ;)

One said...

Adakah ini yg dikatakan 'ular sawa betina'? Fikir2kan serta renung2kan... slmt beramal!

pandangdenganmatahati said...

"ular sawa betina y kekenyangan"
kijamnyaaaaaa.. hahaha..
takpe..sminggu skali je prangai mcm ni :p xkan jatuh saham punyeeeee :p

rosealley said...

hahaaaa, mangsa segala mangsa,hahaaa :'D