Saturday, April 5, 2008

kesah marah comel comel hehe ^^

petang sabtu. 4.55 pm. tp rs macam baru je mulakan arini sbb pg td bangun2 dah pkl 1020 hehe.pastu tido balik. sedar2 dah pukul 12.10 rupenya ?!! pkl 1 kuar amik ank sedare dr nursery die. sampai rumah, kuar balik p setelkan insurans kereta. alhamdulillah, segalanya dah selesai. kejap je. cume perlu sediakan duit nye. hehe. ni y nak ceta ni psl kejadian mase nak kuarkan duit dr maybank atm kat petronas tu.

alkesahnyaaaaaaaaaaaaaaa...

aku sampai je kat petronas tu, tgk2 ade 1 parking kosong. aku nak masuk la park kat situ skaliiiiiii, ade pakcik taxi potong line la plak. die park kat situ dlu. xpela, maybe die tgu org je kot sbb die pon parking xmasuk betul2. tp the prob is aku tmasuk la plak kat sblh pakcik tu tp blkg 1 myvi kaler putih. emmm cemane neh nti myvi tu nak kuar, aku dah blok plak keta die kan kan. tapiiiiiii xpe kot aku nk kuar duit sekejap jek. lgpun xnampak pon org dlm myvi tu. tah2 owner die pon tgh kuar duit. hehe. pastu aku pon masuk la dlm petronas tu. alamak bratur pjg la pulak. sbb 1 machine je ok. tanye kat kakak y tgh bratur tu die kate y 1 lagi x ok.fine la. tp aku tingat keta ku y blok keta myvi tu. uh uh xbesh la perasaannyeee.. kang keta tu nak kuar cemane?

sooo, aku pon kuar balik. mmg niat baik slalunye akn dpermudahkan tuhan kot.. kbtln pakcik taxi y potong line td tu dah mule bgerak. yessss !! aku pon stat enjin, nak masuk kat parking y dah dkosongkan tu. but u know whaaaaaaaaaaaaat? aku terase ade 2 org 2 pasang mata 2 mulut y nyot nyet nyot nyet pdg akuuu sbb aku blok keta myvi die tu.. daaaaaaaaaaaa.. dorg baru je smp situ ok.. aku leh rase dorg tgh ngumpat2 aku sbb blok keta die.. tp ni kan aku tgh nak tukar parking ni.. dorg leh nyot nyet dpn2 aku.. eeeeeee geramnye eeeeeee bengangnyeeeee.. try to think +ve tp aku masuk kejap td xsampai sminit xkan la xsampai seminit dorg tgu aku alih keta pon nak nyot nyet nyot nyet camtu .. grrrrrrrrrrr..

pastu aku masuk balik, Q balik kat atm tu then dah selesai, aku balik ke keta.. aikkkkkk ade lagi myvi putih ni? daaaaa... kali ni aku btl2 geram.. kalo aku tau dorg xgerak2 dr situ dah lame aku buat bodo jek.. means dorg nyot nyet nyot nyet kat aku sbb aku blok blkg dorg jer konon2 xbole la nak blok2 keta org ni even skjap.. pdhal kat situ mmg ade je blok blok keta ni tmpt sempit kan saba2 laaaaa.. even keta aku pon d blok oleh keta kancil y dpandu oleh sorg mamat cute ni .. :p xmaraaaaaaaaaaaaah pon...

relax je aku..
kesimpulannyaaaaaaaaaa.. skg ni sume org senang je naik marah.. hehe.. patutnye dorg nyot nyet nyot nyet kat aku pun biarlaaa mmg salah aku hehehe..

daaaaaaaaaaaaaaa ^^
yg kewl selalu, murni^^.. hakhak

2 comments:

dd dudu said...

munii napeee xtangkap gamba kedudukan keta waktu tuuu hihihi baru leh ikut feel cket ;p

pandangdenganmatahati said...

dd dudu..

a'a la kaaaaaaaan..
xpe xpe nti blakon dgn keta aufa.. keta aufa kan myvi kaler putih hehehehe.. nti park blkg keta die pastu kamu tngkpkan gambar yeee..pastu keta kamu nk masuk skali pon bole.. parkingg sblh aku hehehehe..