Saturday, March 22, 2008

strictly no parking ~

oh my god~~~~ kata owner keta ini ;)

strictly no parking .. sudah terang lagi bsuluh sudah jelas lagi nyata.. pendek kate nenek aku pon paham maksud ayat ni ;p am not going to say bout the driver behavior tapi nk cakap tentang ape agaknye tindakan driver tu nanti bile die balik n sampai kat keta die .. hmmm kalo aku adalah driver ituuuu aku akn tgu smp petang kot nak turunkan balik penanda tu xpooonnn suh org lain y turunkan.. auww malunye hehe.. tp kalo driver tu jenis y berani ptahankan keta mahal die sure die akan cr sape la y berani letak benda tu ats bonet keta die.. wow time tu akn dpt saksikan drama free x bebayar d dpn pantai medical centre hehe.. tp maybe driver tu jenis org y mmg xmakan saman muke pon tebal setebal bibir tony braxton hakhak sure die akn turunkan penanda tu dgn selambe nyaaaaa then terus belalu.. takpon kalo driver tu jenis kewl.. control macho / cun.. sure die trus blah ngan penanda2 tu skali hehe kelakarnye.. apepun bl ktorg selesai makan, tgk2 keta tu n penanda2 tu 2-2 pon dah xde.. alaaa rugi rugi ;) kalo benda ni blaku kat korg..cemane ek??

p/s : i parking keta kat tmpt yg sama jek stiap ari :p

10 comments:

ciare (^^,) said...

waaaaa~~~~muni dasyatnye pmndgan yg ko baru tgk nii...huhuk..tp bg aku gamba ni sgt klako laaaa hihik..isk tp xmgkin akan tjadi pd my car sbb kete i xde bonet :p hihik...kalo aku la...mybe aku akan join org keliling kete tu smbil ckp "ish ish ish,,keta anak sapa la ni.." smbil geleng2 pale...pdahal keta aku :p bile sume org da besurai baru aku amek kete tuuu...hihi...arap2 x akan jd pd aku laa kan...i'm a good driver (^^,)v

pandangdenganmatahati said...

to ciare
kaaaaann.. sgt sgt sgt kelaka.. :'D nmpk je keta itu ngan penanda itu aku mmg gelak gile.. yeee aku tau kita suma adalah good driver n good parker.. hikhik..
p/s: kalo keta ko xde bonet, maybe keta ko kalo kena die ltk bumbung kot kekeke =D

ciare (^^,) said...

muni...alaaa smpai ati org tu nk letak atas bumbung aku..huuuu~~~nway i agree! good driver and good parker! :D
p/s: dulu aku sakan main game blaja parking tu sblom amek test lesen..aleh2 parking lulus tp bukit lak kntoi :p i'm a bad driver on bukit...but skrg sudah terer maaa :D keh keh keh

pandangdenganmatahati said...

to ciare

bkn ko bawak keta auto ke? bukan ek hehe .. dlu aku pon tahap gigil time tgh jam ats bukit y jalan mhala ke the mines tuh.. xcaye tanye yen die pon 2kali gigil dr aku even die duduk sblh kuikui..well skg dah terer gile xyah tekan brek pon ats bukit.. main balance minyak ngan clutch je.. (^-^)V

p/s: practice n stuck in jam makes perfect drive ;)

dd dudu said...

hahahaha kahkahkah kelakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nyeeeeeeeeeeeee kelakaaaa sgt :'D tak baikk punyaaa~~ (aksi ziffi) ;p

klakaaa laaa pemandangan iteww kihkihkih

ermm klu aku ek apeee ekkkkk aaaaa x dpt bayangkan apee yg akn aku wat hahahaha maluu gilerrrrr uh uh uh aku balik naik bas kot heeheee ;p

tak baikk punyaaaaa~~~ aksi ziffi lg hee ;p

pandangdenganmatahati said...

to dd dudu

ko nak balik naik bas? kihkihkih..
lucunyeeee sgt lucu.. :'D slucu wajah toi hekhek :'D

lucuuuuuuuuu :'D

rosealley said...

komen berbaur demam af nih,haha, klako la gamba 2, kalo aku dpt mel gamba 2, mesti aku xcaye sgt tp sbab ko yg cite, haha, terpakse la caye,dasat2

pandangdenganmatahati said...

to roseally

isk isk ini dr pdgn mata hatiku sndiri tau mesti lah kesah benar.. hehe.. alkisahnye benda ni blaku pd jumaat lps (14Mac2008 , pkl 1.10 tgh ari) time tu ktorg (all the girlz) nak g lunch kat pond (pond = pondan keke) so on the way tu nmpk peristiwa ini hoh tanpe buang mase dlm gelak2 kelaka tu aku pon snap la 1 gamba dgn hp sony ericsson ku ituuu hehe.. sekian itu la sinopsisnye ;)

dd dudu said...

:'D aku gelak lagi gelak lg gelak lg

hrmm bess laaaa pandang dgn mata hati ko munii.. nanti taruk lg tauu cite2 yg ajaib cam gini hehe suke2 suke2 sgt terhibur idup aku ;p

pandangdenganmatahati said...

to dd dudu

alaaa pandangan mata hatiku ini hanye pandangan mata hati seorang rakyat biase jeeeeer y tgk wayang kelas biase.. pg keja pakai baju kurung biase.. sob..sob.. hehehe
alaaaaaa janji bahagia kaaaaaan :D