Thursday, March 27, 2008

my sincan n the gang stickers too~~ ;)

hi koraaang.. topik ni adalah ksinambungan kepada topik dr blod dd dudu yg ini ---> sile click d sini yaaa my sincan n the gang stickers ;) nk jugaaaaak tunjuk kat korg sticker2 y ade dlm simpanan ku.. alkesahnye sticker ini dperkenalkan oleh kakakku y sudah berusia 29 tahun tp memilih sticker doraemon? kekeke.. 1st time tgk sticker die dah rs kewl dah.. its like ur name card la.. tp alaaaaa nape la baru wujud benda ni skarang, kalo dah wujud since all of us in primary school lagi.. kan leh tampal kat buku sekolah.. kan kan.. neway, dah lame nak buat jugak sticker ni sbb mmg nk letak kat thumb letak kat car key.. so that kalo ilang kan senaaaaang tapiiii.. salu xde geng nak p buat sticker tu.. nak p sorg2 cam segan plak hee.. so alang2 c dd y sejak 2 menjak ni suke btandang ke rumah ku ptg ari ahad .. heee (since die post kat blog die pasal sepetang bsame si muni ;) ) .. jadi, jom dd kte p giant buat sticker comei \(^-^)/ siap ltk phone no tu heee gewdix x gewdix x :p
keesokkan arinye d ofis.. dgn riang ria nye aku pon promote sticker2 itu kpd ofismate ku ^^
tampal2 sticker2 d tmpt dorg spy dorg sentiaseeeeeee ingt padaku hakhak
jadiiiii.. ni la pic2 nye hehe.. (tp hp sony ku hanye 1.3 megapixel so hasilnye kurg bmutu sket..) :p



mangse tampalan ptama.. phone tmpt syaiful ;P


dkt tmpt namecard.. hehe


moo moo n volkswagy pon nak jugaaaaaak :p


pemberus keyboard azizah turut jadi mangse :p


oo misae d tmpt yani rupenya .. hehe



jadi itu la sticker y ade dlm simpanan ku.. banyak lagi y xgune..
ade shinchan menyamar jadi perempuan ,
menyamar jadi kambing biri2 betina ^^,
shinchan dgn kepala benjol kna pukul :p
and banyak lagi la aksi menarik ..
pastuuuuuu ade shiro misae himawari bo n
penolong tukang buat rumah tu y becinta dgn ank perempuan tukang buat rumah tuuu (xingt name nya :p)..


p/s: kadang2 benda2 camni leh buat kte tsenyum bahagie kan kan.. senyum smp tetido hehehe

7 comments:

jijah said...

ai...murniwati2...ko telah merosakkn aku punya pemberus keyboard yg cun itu..terus hilang seri..kwang3x..tp disbbkn insan yg bernama murniwati yg tampal..aku layan je la....

pandangdenganmatahati said...

to jijah

jijjjaaaaaaaaah ~~ (dgn nada penuh dramatik amy :p) uh uh sebenanye aku sgt teringin memiliki pemberus keyboard mu y cun lagi gewdix ituuu hehe.. sbb tu tampal sticker tu kat situ, biar org ingt ia adalah hak milikku hehehe :D xde laaa.. tp suke sgt pmberus keyboard ko tuuu suke sukeeeeeeeeeeeeeeee :D

p/s : jijah d atas adalah ofismate ku y baru 2 bulan bkahwin hehe.. suke gewdix2 dgn die sbb die suke cakap.. emm layan je la.. keke :D

wan_syaiful said...

disbbkan faktor umur moon nie sbg staff plg muda d datamed... kami sbg abg serta kakak2 terangkat sendiri nie akan menerima segala gelagat dan angkara kenakalan (vandalism) adek bongsu kami nie... sabar jela yee :p

p/s: congrats sbb dah ada blog sendiri... blog sendiri pon dah terabai :( tetiba terasa cam nak jd blogger blk lak... esok beli la laptop sendiri :p

pandangdenganmatahati said...

to wan_syaiful

moon???? whoooooooooo? :p
time kasih la krn sudi menerima segala gelagat dan kenakalan diriku d datamed ini hakhak.. bukan ape, nak buat korg sume rs muda remaja spt diriku juaaa hehe.. aikkk ni y rase nak paste link blog ni kasi JY tgk n comment.. mesti die kate "xde keja ke?? post blog time ofis hour???.. tolak gaji u.. " hahahaha

p/s: wansyaiful.. cepat2la angkat DELL XPS tu :p

dd dudu said...

waaaahhhh heeeeee :D
aku kesiann kat opismett muuu yg terpakse layaaaaaannnnn~~ ;p

taakk baikkk punyaaaa~~~ (gaye ziffi)

muniiii nakkk misaee nak misaeee uh uh uh klu ade susan pun ok gak ;p ingat x susan yg pondan kat apartmen sincan n family tinggal mase umah dorang kenee baiki tuh heeheee susan yg jadik pompuan tp stil nampak bulu2 janggutnyee hikhik

pandangdenganmatahati said...

to dd dudu

huhuhu misae itu dah tertampal d tmpt ltk pensel yani laaaaaa.. x tgk gambar itu? y bwh skali hee.. xpe xpe nti aku tukarkan dgn y lain scr senyap2 demi kamu :D hakhakhak

ooo ko meminati susan itu ek? dah bace sinchan 31? ade ceta pasal asal usul susan knp die jadi macamtu? hehe.. bace la bace la~~ ^^

intanmarlyny said...

weh2...is diz my sis's blog?? shinchan??auchh.. how old r u guyz? mcm bdk2..weng2. dear sis....u already 24!!! wake up2...[terase lak aku lg matured dri akkku....huahhaha] to my sis's officemate,layan je la my sis ni..hehehheehe..