Saturday, March 22, 2008

doggy.. plezzzz~~

mane2 aku tdo pon musti ade minah bnama murni ni .. kate doggy kpd dirinye sndiri .. kuikui

sjak 2 menjak ni idupku sering kali dbayangi oleh seekor "dogyy" (name manje bagi anjing kesepian :p) tidak kira siang atau malam.. stiap kali aku park keta or time nak balik, musti aku nampak c doggy ni.. xtau la area car park tu mmg banyak anjing n aku mmg takut anjing sangat sangat.. sbbnya dr kecik aku penah dkejar beberape kali oleh anjing.. cube bayangkan rumah aku time tu kat tmn sri gombak fasa 9 y betul2 d ats lereng bukit bsudut 45darjah hoho.. msh ingt lagi aku campak beg mengaji time tu sbb nak kasi lari laju lg tp kan turun bukit so mmg anjing tu la y lagi laju huhu. . really feel sorry for my ofismate y tiap kali aku nmpk anjing musti lengan baju dorg jadik mangse tarikan ku heee.. n aku xdpt nk pdg kwujudan doggy ni dr sudut mata hati sbb dgn anjing kta xdpt nk agk bile die nk kejar kite so kali ni mmg kna guna mata betul.. keke

p/s : to "doggy" plez step away from my life .. huhu

8 comments:

dd dudu said...

ooohh ini laaaa si doggy yg kamu cite ituuu hohohoohohoo musti si doggy tuh tension kannn manee die nak tido time tulaaa ko sebok nak parking~~

hik xkesian kat muni tp kesian kat doggy ;p

pandangdenganmatahati said...

hoho c doggy tu mmg xmakan saman la
penah skali tu jalan tu sempit tau die tdo tgh jalan.. even aku dah kasi high beam hon hon sume die ttp xmo bganjak smbl buat pandangan "langgar je la aku.. aku xmahu idup lagi" kihkih.. sbb tu aku kate c doggy ni anjing kesepian.. renungan mata die sume mmg sedih jer maybe gf die mate kna langgar kot hee.. wat a assumption :p

rosealley said...

da tau c doggy tu sedey p la pujuk, bleh baiki hubungan ko n doggy yg da lame keruh,haha

pandangdenganmatahati said...

to rosealley

hoh aku ni baru nampak ekor die gerak2 je dr jauh lagi aku dah jerit cemane la nak baik2 dgn die hahaha
tp kesian gak la tgk muke die y penuh ngan ksedihan ituuu.. nnt la nex time aku tumpangkan die naik keta ku :p
keke

dd dudu said...

siann dieeeee :( sedey laa cite ko si munii....

pandangdenganmatahati said...

dd dudu

nape plak tetiba sedih? alalala sayang sayang~~ tgk sticker nini tu senyum ek ek hehe
puuuuuuuk... xsedih poooooooon ape la kamu c dd.. :p baik ko pk cemane aku nk nyah kan doggy tu dr mhantui idupku huhuhu..

rosealley said...

pandang dengan mata hati cik muni oiiiii, pk kan kebaikan yg doggy tu ade,hak hak...

berjuta2 time kaseh sebab wat link yer, mekaseh1000000x , hehe

pandangdenganmatahati said...

rosealley
kan aku dah ckp..dgn doggy ni aku xdpt nak pdg dgn mata hati
kna pdg dgn mata betul hehe